- Inlägget är i samarbete med lookfantastic och innehåller annonslänkar -

Unboxing: lookfantastic Beauty Box december – Christmas Edition

av Gratisprinsessan
lookfantastic beauty box december 2020 - christmas edition

I fredags fick jag hem december månads lookfantastic Beauty Box – Christmas Edition! 😀 En snygg svart box med gulddetaljer!

Innehåll i lookfantastic Beauty Box december 2020 – Christmas Edition

Den här månaden finns det olika innehåll. Man får antingen Percy & Reed hårspray eller Sukin Sensitive Pink Clay. Ögonskuggan från the Balm kommer i olika nyanser. Och så får man antingen Medik8 eller REN Body Lotion. Nedan listar jag vad som fanns i min box.

  • Avant – Pro Radiance Brightening Eye Final Touch (10ml)
  • Brushworks – Double-Ended Brush – full-size!
  • Percy & Reed – Hairspray (50ml)
  • Jecca Blac – Glow Drops – Champagne (20ml) – full-size!
  • the Balm – Petal to the Metal Eyeshadow – jag fick Shift into Overdrive
  • Medik8 – Hydr8 Serum (10ml)
lookfantastic beauty box december 2020 - christmas edition
unboxing lookfantastic beauty box december 2020 - christmas edition
lookfantastic beauty box december 2020 - christmas edition

Jag blev superglad över Hydr8 serumet från Medik8! Den har jag velat testa ett tag! 😀 Sminkborsten från Brushworks och Glow drops från Jecca Blac gillade jag också! Hårsprayet och ögonskuggan (svart med glitter) passar inte mig pga använder inte hårspray och nyansen på skuggan är inte för mig men annars tycker jag det var en bra box! 😀