Gina Tricot rea!

Recensioner

Unboxing: Glossybox Julbox 2020

- Innehåller annonslänkar för Glossybox -
glossybox julbox 2020

Har du inte fått hem Glossybox Julbox 2020 ännu så skippa att läsa vidare, för nu kommer det spoilers! 🙂 (Boxen är slutsåld!)

Årets Glossybox Limited Edition Julbox är fylld med hudvård, makeup och hårvård! Den innehåller 8 produkter till ett värde över 1500 kr! Själva boxen är en liten kopia på årets adventskalender, superfin och känns lite lyxigare med en magnetstängning. 😀

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek.

glossybox julbox 2020

Innehåll i Glossybox Julbox 2020

 • Fenty Beauty by Rihanna – Shimmer Skinstick
 • Pixi Beauty – Glow Tonic
 • Löwengrip – The Cure Hair Oil
 • X by Margaux – Perfume X
 • Björn Axén – Dry Spray Texture & Volume
 • Oriflame The ONE – 5-in-1 Wonderlash Mascara
 • Hada – Kuchibiru – läpp
 • Mudmasky – Leave-Me-On Winter Mask
glossybox julbox 2020
glossybox julbox 2020
glossybox julbox 2020 - fenty beauty shimmer skinstick

Shimmer Skinstick från Fenty är så fiiiin! Jag har inte testat den än, men ser superfin ut! Och parfymen från X by Margaux luktar helt ok! 🙂 Jag får dock flashbacks till min tonårstid då jag använde en liknande doft. Så väldigt ungdomlig parfym skulle jag vilja säga. Men jag kommer att testa den och se om den fungerar på mig. Mvh Tanten. 😛

Jag tycker det är en väldigt bra box faktiskt! 😀 Mudmasky och Pixi har jag ju redan testat sedan tidigare, men det är bra grejer! Jag beställde den med mina återstående GlossyCredits så den kostade 294 kr för mig. Annars kostade den 349 kr för prenumeranter och 399 kr för alla andra.

Vad tycker ni om årets julbox? 🙂

+4

1 Kommentar

Kommentera här!

 • Reply
  Cecilia Ö
  2020-12-03 at 12:09

  Jag gillade att de har så många dyra märken i lådan, jag skulle normalt sett inte ha råd med dessa produkter! 🙂 Dock så tycker jag att Perfume X inte håller måttet! Den luktar gott, men jag känner att jag ganska enkelt kan få tag på en liknande doft i “vanlig” butik. Som jag förstått det så ska den också vara Margauxs feminina doft (resten av hennes produkter är unisex), men jag tycker att en man skulle kunna bära den lika bra. Dessutom så sitter den inte på huden så länge heller, trots att det ska vara en Eau de Parfum. MEN jag gillar funktionen på fodralet och parfymen luktar gott och funkar lika bra på kvällen som på dagen! Men jag tycker dock inte att den håller måttet för en “fin” parfym.