- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Så gör du bästa fynden under Black Week!

av Gratisprinsessan
så gör du bästa fynden under black week

Nu har årets shoppingfest börjat! Men! Det är inte bara till att shoppa loss! Här kommer 5 av mina bästa tips för en lyckad Black Week!

1. Jämför priserna

Se upp för smyghöjda priser! Jämför alltid priserna och kolla prishistoriken på produkten du vill köpa. Det kan du göra hos bland annat Prisjakt.

2. Shoppa genom en cashbacksida

Mitt absolut bästa tips är att shoppa genom cashbacksidor för att få pengar tillbaka! När du handlar genom en sådan sida får du en viss procent av köpesumman tillbaka. Så om du inte blivit medlem hos cashbacksidorna så är det hög tid nu!

  • Cashbackshopping – när du registrerar dig får du 50 kr i startbonus.
  • MyBonus – 60 kr i välkomstbonus via min länk. Vill du hellre ladda ner deras app så anger du koden prinsessan60 för att få din välkomstbonus!
  • Refunder – du får 50 kr i startbonus om du handlar för över 100 kr.
  • Cashback Ninja – 50 kr i startbonus. Utbetalning vid 100 kr.
  • Cashbacker – Ingen välkomstbonus dessvärre. Du kan begära utbetalning när du kommit upp i 100 kr.
  • Bonusway – 50 kr i startbonus.
  • Reward Network – ingen välkomstbonus.

3. Håll dig till dina planerade inköp

Om du har en lista eller en budget på det du har tänkt köpa (rekommenderas!) så håll dig till den! Tänk på julklappar till familjen men också på framtida presenter, och kommande säsonger till barnen. Undvik frestelsen att handla för mycket! Att handla bara för att det är billigt är varken bra för ekonomin eller miljön!

4. Lös in dina gratis presentkort

Om du gjort undersökningar och tjänat ihop till gratis presentkort så se till att lösa in dem! Tänk dock på att du oftast inte får cashback när du använder presentkort som betalmedel (på presentkortets summa alltså). Här är mina favoritpaneler: EbunoM3 PanelYouGovKundpanelNorstat Panel och Mobrog.

5. Håll koll på erbjudanden och dagliga deals

Black Week är årets mest hektiska tid för mig med bloggen! Men jag gör mitt bästa för att alltid hålla dig uppdaterad om de bästa rabatterna under hela veckan! Håll även koll på min enorma lista med Black Week-erbjudanden. Uppdateras flera gånger varje dag! 😀

genväg gratisprinsessan

Se till att skapa en genväg till bloggen på startsidan din mobil! Då slipper du söka i webbläsaren/Google varje gång. Så här gör du (Android): Surfa in på gratisprinsessan.se i din mobil och tryck sedan på webbläsarens menyknapp uppe i högra hörnet. Tryck sedan på ”Lägg till på startskärmen” och följ steget. Nu har du en ikon du kan trycka på för att komma direkt till bloggen! 😀

4 kommentarer

Maud 2020-11-23 - 11:45

Ville bara säga tack ❤️för att du spar min tid till att leta allt jag handlar. För mig är du värdefull 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹och jag kan spara pengar.
Ett tips.. mycket av mina kläder har jag köpt genom Lager 157 online nu i dessa corona tider
Ex Halsduk mössa 11 kr st
Dagliga deals på mejlen
Du som är duktig på fri frakt koder lämna gärna dessa. HA EN BRA DAG💐

Gratisprinsessan 2020-11-23 - 15:49

Tack för tipset om Lager 157! Helt glömt bort dem 🙂

Lotta 2020-11-23 - 17:01

Hej!

Vill bara säga att du gör ett grymt jobb med dessa sammanställningar! Stort TACK!

En kort fråga, förra året var det någon av cashback-sidorna som gav upp till dubbel cashback (beroende på antal köp, 1-10 st under v3ckan). Finns inget sådant erbjudande i år?

//Lotta

Gratisprinsessan 2020-11-23 - 17:05

Tack! <3 Jodå, Cashbackshopping kommer att ha ett liknande erbjudande. Det publiceras nog snart 🙂

Kommentarer är avstängda.