Skönhet

Paket från Cocopanda!

- Inlägget är i samarbete med Cocopanda och innehåller annonslänkar -
cocopanda skönhetsfavoriter

Jag fick hem mitt paket från Cocopanda i förrgår! Snabb leverans! 😀 Blev superdupernöjd med min beställning!

Beställde min trotjänare sedan många år Max Factor Facefinity Compact Foundation! Sedan blev det Filorga NCEF-Essence Supreme Multi-Correction Lotion som jag hoppas jag kan använda för den luktade lite väl mycket ros för min del.

cocopanda favoriter

Sedan blev det flera produkter jag inte testat tidigare; Lumene Natural Glow Bronzer Artic Summer, Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect Waterproof Mascara och Max Factor Creme Puff Blush Seductive Pink. Kul med ett nytt rouge nu när min favorit e.l.f. Baked Blush tagit slut (haft den i åratal). Ska bli spännande med ny mascara också! 😀

Få rabatt hos Cocopanda!

Just nu får du 10% rabatt hos Cocopanda vid köp över 599 kr. Använd rabattkod GRATISPRINSESSAN10 i kassan.
Gäller en gång per kund t.o.m. 31/10 2020.

Inga kommentarer

Kommentera här!