Gratis

Lite gratis idag!

gratis loka

Jisses vad det är tungt just nu. Känns som man drar knogarna längs marken när man går. Mörkt och trist. Dödstrött. Zombiemode helt enkelt. Någon som känner som jag under denna årstid?

Till något lite roligare. Idag hämtade jag ut våra gratis Loka! (Utdelningen är slut.) Skulle ha hämtat ut några gratis pizzor från Grandiosas spel med men vi har så fullt i frysen så det får vänta. 😉 Jag hade tur och vann två stycken, en på spel 2 och en på spel 3 i natt. Vad är oddsen? Haha!

Jag vet att åtminstone en av mina följare har vunnit en Nintendo! Så roligt! 😀

9 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Cecilia
  2020-10-08 at 16:05

  Vunnit en pizza hittills! 🙂

 • Reply
  Anna
  2020-10-08 at 11:37

  Klarar inte av något med sommaren. Värmen, hysteriska svenskar, alla insekter, ljuset så man inte kan sova osv osv!! När hösten kommer får hela mitt väsen ro och jag varvar ned. Njuter av alla färger, den höga, klara luften! Och mörkret låter jag omfamna mig som en varm kram. Katterna som inte ens tittat åt en på hela sommaren kommer helt plötsligt, lägger sig i knät. Att få känna de där varma små pälsbollarnas kroppar är magiskt! 😻 Och som den julromantiker jag är börjar ju planeringen så här på höstkanten också. 🤶

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-10-08 at 13:51

   Så olika man kan tycka! 🙂 För mig gör det inget om det är kallt. Så länge det är soligt ute så känner jag mig mycket piggare! 🙂 Aaaw pälsbollarna alltså, tur att vi har dem!

 • Reply
  Michael Petersson
  2020-10-08 at 11:33

  Jag läser din blogg varje dag. Alltid roligt att ta del av intressanta erbjudanden och en del gratis saker emellanåt. Sätter lite guldkant på vardagen.

 • Reply
  Sofie
  2020-10-08 at 11:24

  Har inte vunnit nåt än på Grandiosa än synd… kommer nog snart 😊

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-10-08 at 13:51

   Vad synd! Jag håller tummarna för att du vinner snart! 🙂

 • Reply
  Maud Haglöf
  2020-10-08 at 09:42

  Ja håller med höstmörkret är inte roligt. Men att få lite Gratissaker blir allt lite ljusare. Tack för din blogg.🌹🌹🌹 Att du orkar hålla på.
  Mycket gratis genom åren Som följare. Gratis Kattmat Torrfoder Iams hämtade häromdan
  Har fler i Bonuscard Att hämta Tack vare dina koder. ❤️🌹🌹🌹🌹

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-10-08 at 13:52

   Nej mörkret är ingen höjdare alls! Jag har inget emot hösten så länge det är soligt haha 😉
   Tack för att du har följt mig så länge! Kul att höra att du fått så mycket gratis! 🙂