Gratis

Gratis pizza & müsli!

gratis pauluns och grandiosa

Idag hämtade jag ut två gratis Grandiosa pizzor som jag vunnit i Grandiosas tävling Get Your Pizza. Dessutom blev det två gratis müsli från Pauluns (utdelningen är slut).

Jag fick ett kvitto med två Pauluns-produkter av mamma som också hämtade ut 2 produkter, så nu har jag 4 produkter så jag ska ladda upp dem på kampanjen där man får en müsliskål från Hay vid köp av 4 produkter. Kanske inte så kul med en skål bara, skulle behöva fler kvitton haha! Men man får nöja sig med det lilla! 😉

4 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Anna Berggren
  2020-10-16 at 17:10

  Fick också müslin tack vare din blogg!🤗 Tittar i princip in här var och varannan dag. Tycker du gör ett jättebra jobb🙌 Är dålig på att kommentera, men vill verkligen passa på att säga det nu iaf! Trevlig helg🌞

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-10-16 at 22:11

   Vad roligt att höra! 😀 Kul att du också hann få musli! 😀 Ha en trevlig helg du med!

 • Reply
  Klaudija Martinovich
  2020-10-16 at 14:51

  Hur sjutton har du lyckats att vinna Grandiosa pizzor i den tävligen (Get Your Pizza). Tävlar varje dag, men lyckas aldrig. Den som är svår är den som man ska gissa i vilken kartong pizzan ligger i. Den borde ju vara lättast kan man tycka.

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-10-16 at 22:12

   Jag vann den första tiden men nu har jag inte vunnit något på länge. Håller med, pizzakartongen borde ju vara lättast att vinna på!