Goodiebox oktober – The Myself Zone Box

av Gratisprinsessan
goodiebox oktober 2020

Vill ni att jag ska fortsätta lägga upp innehållet i boxarna från Goodiebox?Skriv gärna en kommentar! 🙂 De erbjuder ju inga andra rabatter än halva priset på första boxen (värvningslänk).

goodiebox oktober 2020

Här kommer i alla fall innehållet i Goodiebox oktober – The Myself Zone Box!

  • LA ROSEE – Regenerating Mask Stick (lermask)
  • NIRÉ BEAUTY – Slanted Tweezer
  • MOSHI MOSHI MIND – Konjac Sponge
  • EMITÉ MAKE UP – Nail Lacquer (Hone)
  • SANDSTONE SCANDINAVIA – Lipglace (Summer Fling)
  • BONUS – Chokladkaka från Tony’s Chocolonely

En bra box tycker jag! Synd att det är rosdoft på lermasken, men ska se om jag står ut! 😉 Läppglanset och nagellacket är fina! Chokladen var ju en välkommen bonus haha!

8 kommentarer

Marie Andersson 2020-10-23 - 14:18

Hej! Jag tycker det är jättespännande att se vad du får i dina boxar 😊💕

Gratisprinsessan 2020-10-26 - 05:28

Kul att höra, då ska jag fortsätta med det 🙂

Berit 2020-10-23 - 17:10

Ja lägg gärna ut innehållet! Kul att se vad det är och om det är intressant att beställa en egen Goodiebox framöver 🙂

Gratisprinsessan 2020-10-26 - 05:28

Vad kul, då ska jag fortsätta med det 🙂

Ulrika 2020-10-23 - 17:57

Hej, jag undrar en sak när du lägger ut innehållet, är det då försent eller fortfarande möjligt att köpa boxen med samma månads innehåll? Detta eftersom jag ju gärna vill veta ungefär vad som är i innan jag köper. Jag undrar också om man bara kan använda 99kr erbjudandet en gång, avvaktar eftersom jag hoppas på rituals eller liknande.

Sarah Lundberg 2020-10-24 - 12:13

Jag har precis varit i kontakt med Goodiebox om samma sak. När man startar en prenumeration får man en annan box först och sen två veckor senare denna som Malin har lagt ut.

Ulrika 2020-10-24 - 13:45

Tack så mycket för svaret. Ulrika

Gratisprinsessan 2020-10-26 - 05:28

Precis som Sarah skrev så får man en annan box som första box beroende på när man beställer. Så har månadens box redan skickats ut så får man en tidigare box. Så här står det i deras FAQ: ”Eftersom vår Goodiebox-sändning endast är en gång i månaden kan det vara lång tid mellan beställnig och leverans. Därför har vi valt att skicka en Goodiebox så fort du har registrerat dig. Din första Goodiebox kommer därför att vara vår senaste utskickade box (om det finns på laget), vilket du kan förvänta dig att få inom en veckas tid.

Dvs. att om du går med i början av juli får du Goodieboxen som vi släppte i juni först. Du får självklart också vår Goodiebox för juli senare i månaden när vi skickar boxarna hem till våra medlemmar.

Om du anmäler dig i slutet av juli får du vår Goodiebox för juli som första och din prenumeration körs sedan automatiskt från augusti.”

Kommentarer är avstängda.