- Innehåller annonslänkar för Vimla & hallon -

Skaffa nytt mobilabonnemang – spara pengar!

av Gratisprinsessan
vimla black friday 2018

Har du koll på vad du betalar för surf, samtal och mess? Om inte så betalar du säkerligen för mycket! Själv har jag sänkt min månadskostnad med 260 kr i månaden. Jag betalar 0 kr/månad! Jag bytte nämligen från Telia till Vimla för 3 år sedan!

Vimla – 0 kr i 2 månader

Denna vecka har Vimla ett bra erbjudande! Skaffa ett valfritt mobilabonnemang för 0 kr i 2 månader. Du kan flytta över ditt gamla nummer, spara din surf i 12 månader, fria samtal & sms, ingen bindningstid. Du kan byta abonnemangsnivå när du vill. De har Telenors nät och det har fungerat superbra för mig.

Därefter kan du göra som jag gjorde, värva vänner och bekanta för att på så sätt få 10 kr rabatt/månad för varje vän (så länge ni båda är medlemmar). Min räkning ligger nu på 0 kr i månaden. Kan inte bli bättre eller hur? 😉 Läs mer och beställ här!

hallon

Skaffa hallon – få 50% rabatt i 6 månader

Om du funderat på hallon istället så har de också ett supererbjudande denna vecka! Skaffa ett mobilabonnemang hos hallon så får du 50% rabatt i 6 månader! Behåll ditt nummer, fria samtal & sms, spara oanvänd surf hur länge du vill. hallon använder 3:s nät.

Ovan erbjudanden gäller t.o.m. 2020-09-13.

Psst! Kolla en återbäringssida också för att spara extra mycket pengar!