Recensioner

Glossybox september 2020 – Glossy Spa

- Innehåller annonslänkar för Glossybox -
glossybox september 2020 - glossy spa

Min Glossybox kom lite senare denna månaden. Var så nyfiken på innehållet eftersom jag undvikit alla spoilers på Facebook! 😉 September månads tema är Glossy Spa med produkter som ska göra gott för både kropp och själ.

Glossybox rabatter:
Just nu får du 20% på första boxen med koden SPA20
Glossybox september + adventskalendern för bara 1099 kr med koden GLOSSYDEAL

glossybox september 2020 - glossy spa

Innehåll i Glossybox september 2020 – Glossy Spa

Jag fick version 09. (Du hittar vilken version du ska få när du är inloggad och kollar din prenumeration. Du ser det även på numret längst ner till höger på innehållskortet i boxen.)

 • Mélusine Paris – Magic Jade Roller
 • Avant Skincare – Gentle Rose Beautifying Face Exfoliant
 • Minetan – Coffee Scrub
 • Babor – Cleanformance Moisture Glow Cream
 • Chloé – Nomade EdT (parfymprov)
glossybox september 2020 - glossy spa

Avant ansiktsskrubben är dyrgripen i boxen. Värd 1060 kr för 50 ml. Jag har ännu inte förstått storheten med Avant, men ska kanske prova denna och se om det blir någon magisk effekt! 🙂

Blev ni nöjda med månadens box? 🙂

0

7 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Cecilia Ö
  2020-09-17 at 12:54

  Jag har än inte fått någon parfym i min låda, men jag har “bara” varit prenumerant sedan Juni i år. Men om det bara är små prover så tar jag nog hellre någon annan produkt :).

  Synd att ni känner er lurade, det är tråkigt. Det finns olika varianter på lådorna och det är ett lotto vilken man får tyvärr, och jag tror det nog höjer upp en av lådorna med de mer exklusiva produkterna (till exempel maskaran från Apolosophy) för att locka kunder.

  Själv så fick jag Variant 6 på septemberlådan och jag fick:

  * Mélusine Paris – Magic Jade Roller
  * Avant Skincare – Gentle Rose Beautifying Face Exfoliant
  * Minetan – Coffee Scrub
  * Weleda – Purifying Gel Cleanser 100 ml
  * Batiste Mini – Torrshampo – Blush floral & flirty 50ml

  Själv så vet jag inte vad torrschampot har med SPA att göra (inte maskaran heller, för den delen), skulle hellre sett en ansiktslotion då vi fått både tvätt och skrubb för det :). Men rätt nöjd ändå! Jade rollern är jag dock högst skeptiskt till om den hjälper över huvud taget, men den känns sval och skön mot ansiktet.

  • Reply
   Yasmina Sobaihi
   2020-09-29 at 22:03

   Hej jag har inte fått min glossybox för september månad

 • Reply
  Essie
  2020-09-15 at 23:15

  Håller med det de som redan skrivit, känns som att de som ”visar” upp Glossybox får andra boxar än vi andra, är inte första, andra eller 10:e gången jag blir besviken på att min box innehåller tråkigare produkter än de som visas upp utåt. Det blir nog tyvärr att avsluta glossybox för det börjar kännas lite falskt från deras sida.

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-09-16 at 10:19

   Jaså? Hmm, kan så vara. Jag har haft en egen prenumeration + pr-utskick i flera månader, men fått i princip samma i båda boxarna. Men jag kan förstå att man blir besviken om man får tvål och sådant varje gång.

 • Reply
  Lotta
  2020-09-15 at 16:45

  Jag blev också klart missnöjd!
  Utöver de produkter alla får så fick jag en handkräm från Neutrogena och en sheet-mask. Tycker jag har haft otur med boxarna länge nu. Känns trist och jag kommer att säga upp min prenumeration nu.

 • Reply
  Malin Carlsson
  2020-09-14 at 20:43

  Wow vilken box du fick.. jag fick förutom de tre som alla fick en handkräm från neutrogena och en Sheet mask.
  Tråkigt med handkräm igen o denna känns inte alls lyxig typ som hellosan. Har fått 6 tvålar i år, så får väl va nöjd att de inte va en handtvål…

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2020-09-14 at 21:03

   Åh nej, förstår att du blev besviken över handkrämen! 🙁