Barn & Bebisar Gratis

Gratis babyboxar till gravida!

- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -
gratis babyboxar

För er som inte vet så har jag dedikerat en helt egen sida till gratis saker för gravida och nyblivna föräldrar. Där hittar du fler tips! 🙂 Här kommer en liten påminnelse på gratis babyboxar som går att få just nu!

Gratis babyboxar

  • Allt För Föräldrar – Gratis gravidpaket – innehåller värdecheckar och erbjudanden på produkter för dig som väntar barn men även produkter som är bra att ha hemma när barnet är fött. Innehållet kan skilja sig lite beroende på när du beställer.
  • BabyBox – gratis produkter för gravida – här kan du beställa 2 babyboxar från Lloyds Apotek och Babyproffsen.
  • Libero Startbox – registrera din graviditet. Ungefär två månader innan förlossningen får du ett mejl om att Startboxen är på väg. Några dagar senare får du ett sms med en mobilkupong för att hämta ut Startboxen på valfri Ica Maxi.

Dela gärna inlägget till någon som är gravid och väntar barn! 🙂
Har du fler gratistips så skriv gärna en kommentar!