Recensioner

Mumsigt till Mors Dag!

- Inlägget är i samarbete med Partykungen och innehåller annonslänkar -
baileys chocolate collection box

Jag älskar choklad! Det är nog min största last här i livet! 😉 Jag fick för ett tag sedan hem två Baileys-produkter från Partykungen. (Klicka här för att se mer av innehållet i paketet!) Baileys med choklad eller glass är ju oslagbart! 😀

Baileys Chocolate Collection Box är bra mycket bättre smakmässigt än både Aladdin och Paradis! Dessa gick åt försvinnande snabbt får jag väl erkänna. Sjukt goda! 😀 Lagom med Baileys-smak i alla. En lyxigare chokladask som är perfekt att ge bort i gåva till Mors Dag exempelvis!

baileys sea salt fudge

Testade även Baileys Sea Salt Fudge. Det låter ju smarrigt med smakade dessvärre desto sämre. Ingen som jag bjudit har gillat dem haha! Smakerna passade helt enkelt inte ihop. Så trist, det lät ju så gott! 🙁 Nej, det måste helt enkelt vara choklad till! 😉

Gillar ni Baileys?

0

Inga kommentarer

Kommentera här!