- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Gör undersökningar – få gratis presentkort, produkter eller pengar!

av Gratisprinsessan
gör undersökningar få gratis presentkort produkter eller pengar

Gör undersökningar så kan du få gratis presentkort, produkter eller pengar! 🙂 Det är inget svårt och du gör så många du vill. Hur många undersökningar du får kan variera beroende på vilken målgrupp du tillhör.

Ett perfekt sätt att få lite guldkant på tillvaron eller få ihop till gratis presenter och julklappar! 🙂

Själv brukar jag ta ut mina poäng presentkort, Sverigecheckar (så man kan handla mat) eller pengar till PayPal. Det har blivit många gratis julklappar och presenter (till mig själv med haha!) under åren!

Undersökningspaneler

  • M3 Panel
    M3 är den panelen jag gillar mest! Man får 25 poäng även om man inte passar in i målgruppen på en undersökning. Jag brukar lösa in mina poäng mot SuperPresentkort (GoGift) eller Lyxpresentkort (Huuray). Med dem kan du sedan välja att ta ut presentkort bland många olika butiker. Man kan även byta in poängen mot produkter. Blir du medlem nu får du 50 välkomstpoäng!
  • Ebuno
    Svara på undersökningar (+ en del andra funktioner) och tjäna poäng som du kan byta in mot presentkort, biobiljetter, hyrfilmer och pengar (PayPal).
  • YouGov
    Ytterligare en av mina favoritpaneler. Samla poäng och byt in dem mot Lyxpresentkort som man kan lösa i valfri butik in hos Huuray. Du får 100 välkomstpoäng när du registrerar dig! Finns även som app.
  • Toluna
    Hos Toluna kan du svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot presentkort eller ta ut som pengar till ditt PayPal-konto.
  • Norstat Panel
    Svara på undersökningar och byt in dina poäng mot bland annat presentkort!
  • Mobrog
    Finns även som app. Du tjänar riktiga pengar (inga poäng) för varje undersökning. Du kan begära utbetalning med PayPal eller Skrill när du kommit upp i minst 50 kr.
  • Sedan finns det en hel del andra paneler som tar lite längre tid att få något hos som till exempel Triaba PanelIca KundpanelDin ÅsiktSF Filmpanel och en hel del tidningar/magasin har egna undersökningspaneler. Men jag tycker de är så sega och det tar lång tid att få ihop något så jag satsar på de andra.
  • Det finns många CINT-paneler och det finns en smidig app som heter OpinionAPP som samlar alla sådana paneler så man kan göra dem direkt på telefonen. Smidigt!

Tips: Om du är intresserad av att få gratis presentkort på mat och livsmedel så hittar du Sverigecheckarna, Mathem och McDonald’s hos GoGift (håll utkik efter Superpresentkort hos panelerna) och Norstat Panel.

4 kommentarer

Veronica 2020-05-07 - 01:29

Hej! Jag har nortat panel, och har samlat poäng. Men om jag väljer att köpa ett presentkort ifrån gogift för 110 poäng, vet du vilka butiker jag kan köpa det i? Och visst blir det så att jag får koden i telefon och får säga det i kassan i den butiken jag väljer att handla det för? 🙂

Gratisprinsessan 2020-05-07 - 07:31

Hej! Väljer du ett presentkort från GoGift så kommer du att få en kod som du kan använda på GoGifts hemsida. Gå in på https://www.gogift.com/sv-SE/ för att se alla presentkort du kan välja mellan.

Emely Lagrelius 2020-05-07 - 13:47

https://social.i-say.com/ Finns även denna panelsidan som man kan tjäna poäng på 🙂

Mikaela 2020-05-07 - 21:21

Jag får inte längre några undersökningar i M3-appen, fungerar den som vanligt för dig?

Kommentarer är avstängda.