- Inlägget är i samarbete med Aqua Gustus och innehåller annonslänkar -

Aqua Gustus – naturlig smaksättning från växtriket!

av Gratisprinsessan
aqua gustus Natural flavouring for water - smaksättning

Igår fick jag hem ett presskit från Aqua Gustus för att kunna testa deras produkter! 😀 Det är smaksättning till vatten (fungerar både till kranvatten och bubbelvatten), som endast innehåller råvaror från växtriket. Den är vegansk, helt sockerfri och innehåller dessutom extra vitaminer! 🙂

Varje år köps det ungefär 200 miljoner liter vatten på flaska i Sverige, det mesta tappat på plastflaskor. Hisnande mängder! Så genom att använda smaksättning av ditt eget kranvatten så minskar du på plasten och onödiga transporter av vatten. Bättre för miljön helt enkelt!

aqua gustus Natural flavouring for water - naturlig smaksättning

Det finns fem olika smaker

  • Apelsin, Lime, Citronmeliss
  • Äpple, Granatäpple, Ros
  • Drakfrukt, Lime, Mint
  • Hallon, Mango, Hibiscus
  • Jordgubbe, Rabarber, Ingefära
aqua gustus - naturlig smaksättning

Hur gör man?

Det är alltså sprayflaskor, så man sprayar 3-5 pump i ett glas. Sedan fyller man på med kranvatten eller bubbelvatten om man har kolsyremaskin hemma. Perfekta att ställa fram på bordet så alla kan få ta den smak de gillar mest! Dessutom kan var och en själv bestämma hur pass mycket smak man vill ha genom att spraya mindre/mer.

De har även vattenflaskor i stål. Finns i vitt eller svart. Riktigt stadiga och snygga flaskor som även kan användas som karaffer på bordet! Håller kyla i 24 timmar och värme i 12 timmar.

aqua gustus - naturlig smaksättning

Jag fastnade direkt för Jordgubbe, Rabarber, Ingefära och Apelsin, Lime, Citronmeliss! Friska och fräscha smaker! En riktigt smart idé tycker jag! Även David gillar dem och han brukar dricka mycket kolsyrat vatten (från kolsyremaskin). Nu kanske han kan gå över till dessa och minska helt på sockret också! 😉

Få en gratis smak på köpet!

Just nu får du en gratis smak av Aqua Gustus när du köper en vattenflaska! Använd kod SUMMER20 i kassan. Lägg till vattenflaskan i varukorgen, lägg därefter till smaken du vill ha i varukorgen. Ange koden i kassan så drar den av 98 kr.