Unboxing: Goodiebox april – Perfectly Imperfect

av Gratisprinsessan
goodiebox april - perfectly imperfect

Jag är lite sent ute med att lägga upp april månads box från Goodiebox, har ärligt talat inte känt mig så pepp på innehållet i boxarna på senaste. Jag pausade min prenumeration till juli men när Rituals-boxen släpptes så var jag tvungen att aktivera den igen för att kunna köpa Rituals-boxen med mina poäng. Dessvärre så drog de pengar för kommande box trots att det är inställt att boxarna ska betalas med poäng! Arrrrrgh! Så jag har kontaktat kundtjänst, får se om jag får något svar! 😉

goodiebox april - perfectly imperfect

Goodiebox april – Perfectly Imperfect

April månads box från Goodiebox har temat Perfectly Imperfect och innehåller 5 produkter. Denna gången fanns det inget informationsblad med i boxen utan den kan man hitta digitalt på deras webbsida. Dessutom så har de pga rådande situation behövt stänga sitt värvningssystem (+ rabatter), så nu kan man inte samla poäng genom att värva längre.

Innehåll i boxen:

  • ROZE AVENUEGlamorous Volumizing Dry Shampoo (Full size)
  • PESTLE & MORTARPure Hyaluronic Serum
  • DR BOTANICALSLemon Superfood All-In One Rescue Butter (Full size)
  • MASQUE ME UPSpot On Pimple Patches (Full size)
  • AUTHENTIC BEAUTY CONCEPTHydrate Mask (hårmask)

2 kommentarer

Anna 2020-04-29 - 22:02

Exakt samma som hände mig. Får hoppas på ett bra svar från kundtjänst.
Tackar förresten för att du tipsade om Goodiebox i somras, blev medlem med din länl ♡

Gratisprinsessan 2020-04-29 - 22:28

Håller tummarna! Borde ju kunna gå att fixa tycker man 🙂
Vad kul! 😀

Kommentarer är avstängda.