Angående ICAs nya bonussystem!

av Gratisprinsessan

Ingen har väl missat all uppståndelse över ICAs nya bonussystem Stammis? 😉 Om du mot förmodan har gjort det så är den största förändringen att från den 1:e februari så nollas bonuspoängen varje månad. Har du handla för 2000 kr eller mer så får du en bonuscheck, har du handlat för 1999 kr eller mindre så går du miste om den. Poängen förs inte längre över till nästa månad.
För många som har det knapert var det ju så klart ett extra tillskott i kassan att kunna få en värdecheck då och då. Nu går dessa personer miste om den.

De andra kedjorna var snabba på att försöka locka över kunder! 😉

Vad tycker ni om ICAs ändring?

Själv kommer jag inte att komma upp till en bonuscheck. Så David och jag får väl dra samma kort framöver när vi ska handla där om det ska bli något.

coop bonussystem

lidl city gross prio

David, som snart fyller år, fick i alla fall ett par födelsedagsgåvor från vårt Ica Maxi hemsickat idag. En tårta och servetter! 😉

7 kommentarer

Veras digitala verktyg 2020-01-24 - 23:05

Jag tycker det är en ren försämring! Vi har varsitt kort vilket innebär kortavgifter på totalt 50kr/mån och i och med nya stammissystemet kommer vi att missa all bonus. Med andra ord kommer våra ica betalkort bli rena förlustaffären. Kortfattat – dessa stammisar byter till Coop.

Mia Hall 2020-01-26 - 10:01

Jag byter till ett gratiskort så får jag fortfarande bonus men spar 25kr i månaden. Finns andra kort där du får bonus på allt du handlar o de är gratis

Camilla 2020-01-24 - 23:35

Vi handlar bara på ica numera. (Ok ibland på CG för köttfärsen) så för oss blir det ingen skillnad. Man kan ju betala med bonuskortet med och få 20 p extra på varje köp och kortet har ingen avgift. Så man kan ju alltid byta.

pafyrahjyl 2020-01-25 - 00:13

Känns som de verkligen inte vill ha kvar sina kunder från ensamhushåll och med små budgetar. Deras svar på det med att man får extra bonus om man betalar med ett ica-kort är ett skämt. Kommer inte göra nån skillnad för de som drabbas av försämringen. Om man inte köper en vara vi tåget då….

Här ingen möjlighet att välja var jag vill handla anna3s skulle jag lätt bojkotta dom.

Jessica 2020-01-25 - 00:27

Tycker det är väldigt dålig förändring. Valde att ha alla mina inköp hos ica just för tyckte de hade bäst bonussystem. Men tyvärr verkar de som denna förändringen gör att man kollar på andra affärer att köra sina inköp på som har bättre bonussystem. (:

Elsa 2020-01-25 - 07:04

Finns bara en Ica här i byn ingen annan matbutik, man kanske får kolla in någon online butik på deras priser plus frakt 🧐

Deliquate 2020-01-25 - 15:48

Jag sa upp mitt ICA bankkort direkt när jag hörde om det nya systemet. Skickade med motiveringen att jag inte vill vara med och stödja bolag som inte längre bryr sig om sina låginkomsttagare/stammisar och de som vill undvika att handla för stora summor för att främja hälsa, miljö och hållbarhet. Sjukt bakåtsträvande av ICA och jag hoppas att det kommer att synas på deras inkomster framöver. Fy!

Kommentarer är avstängda.