Halva priset för en annons på Blocket!

av Gratisprinsessan
blocket annons

Sara tipsar om att man just nu kan man lägga upp en annons på Blocket för halva priset! Gäller kategorin För hemmet.

Gäller t.o.m. 20 oktober 2019.

Missa inte att du också kan lägga upp 15 annonser på Tradera för halva priset! Använd kampanjkoden KLIMATSMART19.

Gäller t.o.m. 2019-11-03.

2 kommentarer

Jessica Gruvsjö Fallberg 2019-10-18 - 22:47

Halloj!

Jag sökte på Indiska här på sajten men hittade inte vad jag sökte. Indiska har tidigare funnits att få återbäring via Refunder men vad jag kan se är det borttaget. Kan man på något vis få återbäring vid köp hos Indiska? Jag hittade återbäring via CharityRefund men det fungerade inte att registrera sig som ny medlem, då kan ju iaf en viss procent gå till välgörenhet & det är ju dumt att missa när jag ändå tänkt handla.

Om du har möjlighet får du gärna göra ett inlägg kring CharityRefund? Jag själv är nyfiken & de butiker som inte finns via någon annan återbäringssajt kanske man kan handla via CR..

Mvh Jessica

Gratisprinsessan 2019-10-18 - 23:15

Indiska finns inte på någon cashbacksida längre vad jag har sett. CharityRefund har jag inte hört talas om tidigare faktiskt. Kollade lite och hos dem får du ingen cashback själv utan det går till en välgörenhet.

Kommentarer är avstängda.