fbpx
Recensioner

Unboxing: Goodiebox – Recharge!

unboxing goodiebox augusti 2019

– Innehåller värvningslänkar –

Här kommer några bilder på augusti månads box från Goodiebox med temat Recharge! Det är min mammas box som hon fick i måndags. Vart min box håller hus är oklart. Står fortfarande bara som “Ankommit till mottagarlandet” i PostNords app sedan i tisdags. Nåväl!

Halva priset på din första box!

En Goodiebox prenumeration kostar 199 kr per månad och boxarna innehåller 5-7 produkter och har ett värde på minst 750 kr per box. Ingen bindningstid. Beställer du din första box genom min värvningslänk här så får du den för halva priset!

unboxing goodiebox augusti 2019

Innehållet i Goodiebox – Recharge

Augustiboxen innehåller 5 produkter varav 2 är full size. Enligt deras webbsida ska den ha ett värde på 910 kr (igen?).

 • HairLust – Hair Growth Formula Gummies
 • Seacret – Makeup Remover Wipes (full size)
 • Zarkoperfume – Pink Molécuöe
 • Lord & Berry – Made to Measure Lip Color (full size)
 • Benefit – The Porefessional

unboxing goodiebox augusti 2019

Njae, denna gång är jag inte allt nöjd med innehållet! 🙁 Benefit-produkten har jag redan och resten var inte så intressant faktiskt. Vad tycker ni om innehållet denna gång?

 • carinasoderlund@yahoo.se
  2019-08-20 at 16:53

  Jag har inte heller fått min! Har mailat med kundtjänst fram och tillbaka säkert 10 ggr (samt besök till postutlämning och samtal med post nords kundtjänst) då de hävdat att jag blivit aviserad och boxen finns att hämta ut har de nu upptäckt att boxen inte alls blivit skickad. Betalat har jag gjort men hade jag inte legat på hade det inte blivit någon box denna månad och den enda ersättning jag får som ersättning är några goodiepoints. Rejält irriterad på en box jag annars varit väldigt nöjd med!

 • Sara
  2019-08-20 at 12:06

  Håller med om att det var en torftig box 🙁 Annars gillar jag verkligen Goodiebox! Själva lådorna är ju såå fina och tidigare innehåll tycker jag har varit kanon!

 • Mikaela
  2019-08-18 at 13:56

  Detta var den första boxen som jag med var besviken på. Men tyckte om hårtabletterna & läpp pennan!! Men värdet på sminkborttagningen var sååå onödigt dyrt!!

 • Felicia
  2019-08-17 at 11:16

  Håller med dig helt, det var inte värt priset när mna jämför andra boxar så jag sa upp mitt medlemskap.