Nu finns Sverigechecken hos GoGift!

av Gratisprinsessan
sverigechecken

– Innehåller värvningslänkar –

Såg hos Missfreemoney att det nu går att växla in Superpresentkort hos GoGift till Sverigecheckar! Yay! Riktigt bra! 😀 Har själv inte sett det tidigare heller. Sverigechecken har man tidigare annars bara kunnat få hos Norstat Panel.

Men nu kan du alltså växla in dina Superpresentkort du får ut från M3 Panel och Toluna till Sverigecheckar! De kan användas som betalning på Coop, Hemköp, Willys, City Gross, Pressbyrån, Granngården, Apotek Hjärtat, 7-eleven, Den Svenska Matrebellen och Direkten. Perfekt för att exempelvis få gratis mat! 😀

2 kommentarer

Missfreemoney 2019-08-13 - 20:31

Tack för omnämnandet! 😀 Suveränt bra med Sverigecheckar!!

Gratisprinsessan 2019-08-14 - 07:48

Ja det är riktigt bra! 😀

Kommentarer är avstängda.