fbpx
Event

Event hos Rituals – gratis goodiebags!

rituals event

Nu på lördag 31/8 är det Holi Awesome-party i Rituals butiker! Alla som deltar i en workshop får en goodiebag!

Ta med barn och vänner och utforska de lekfulla nyheterna. Besök någon av våra butiker (hitta länk till deltagande butiker nedan) och häng med på roliga workshops varje hel timme, från öppning till stängning:

· Få en makeup-touchup och tips & tricks
· Prova våra läpp- och ansiktsmasker
· Delta i roliga aktiviteter vid vattenön

Alla som deltar i en workshop får en exklusiv goodiebag.*

Se alla deltagande butiker här.

*Workshopparna börjar varje hel timme. Goodiebag vid deltagande i workshops gäller endast så långt lagret räcker. Gäller inte vid köp av presentkort. En per person. Alla Rituals-butiker deltar ej, vänligen se lista med deltagande butiker ovan.