Recensioner

Unboxing: Mankind Grooming Box – The Heritage Collection

mankind grooming box - the heritage collection

– Innehåller pressutskick –

Hej!

Gissa vem som är tillbaka (David)… berätta gärna för en vän…. en som gillar produkter med manlig doft! 😛 Ja det är en gäst-review igen!

Jag har fått privilegiet att prova en box ifrån Mankind som ges ut av The Hut Group (som även har Glossybox och lookfantastic har jag fått lära mig av Malin). De har gett ut en grooming box, vilket är ganska passande tycker jag. Som vanligt nördar jag loss på saker jag gillar, så jag har en kollektion av hyvlar, rakknivar och borstar.

mankind grooming box - the heritage collection

mankind grooming box - the heritage collection

Innehållet i Mankind Grooming Box – The Heritage Collection

Innehållet kom i en riktigt snygg och stadig necessär.

 • Murdock London – Texture Paste (50ml) – värd £14
  Då jag rakar av håret på huvudet så har jag inte testat denna!
 • Molton Brown Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel (300ml) – värd £22
  När jag läste namnet föreställde jag mig att nysa i duschen. Det blev ej så, den har en behaglig doft med en ton av svartpeppar som man kan lukta emellan de andra kryddorna de har använt i den. Koriander, basilika, citron, och en svag hint av ”skog”. Vet ej hur jag skall beskriva den lilla detaljen mer än så tyvärr. Ger ett silkeslent lödder!
 • Hawkins & Brimble Facial Scrub (125ml) – värd £8.95
  Denna gillar jag starkt! Använder den gärna igen och är nöjd med jobbet den gör framförallt i pannan och i T-zonen. Det känns som att gnugga ett litet sandpapper i ansiktet om man följer instruktionerna (små cirklar som masserar). En slät och ren yta som resultat. Denna produkt kan jag rekommendera till alla som har lite fetare hy. Doften är mild och påminner lite om sand efter regn.
 • ESPA 24 Hour Balancing Moisturiser (55ml) – värd £42
  En “spa” luktande återfuktande kräm, den påminner lite om fil i konsistensen och känns sval på huden. Timjan, kamomill och lavendel om jag får lita på min näsa.
 • Avant 3-in-1 Hyaluron-Filler Collagen Eye Formula (10ml) – värd £99
  En nästintill doftfri kräm som fungerar även för mig (är allergisk emot vissa saker). Känns skönt när man smörjer in ögonendelen av ansiktet med den, men tyvärr så slarvar jag för mycket med allt sådant så det sker alldeles för sällan.
 • Jack Black Daily Facial Cleanser (177ml) – värd £20
  Jag tycker den gör rent på ett bra sätt och för mig så tog den bort en hel del fett i hyn, använde den efter en dag då vi rört oss på stan och i olika affärer så min hy var fet och oljig. Den gjorde rent på de feta zoner jag brukar uppleva om jag använder ”vanlig” tvål (handtvål). Framförallt så gillade jag hur den tog hand om näsan och näsvingarna ett mjukt lödder som inte luktar starkt, men har en lite lugnande doft. Tänk aloe vera blandat med lavendel.

 

mankind grooming box - the heritage collection - espa, avant

mankind grooming box - the heritage collection - hawkins & brimble

Mankind Grooming Box kostar £65 (ca 762 kr) och har ett värde på över £205 (ca 2400 kr). Just nu får man 20% rabatt på boxen med rabattkoden HERITAGE20.