Prova Readly 1 månad gratis – få chansen att vinna en iPad!

av Gratisprinsessan
readly sommar

– Innehåller värvningslänkar –

Jag älskar Readly och har varit prenumerant länge! Jag brukar bland annat läsa tidningar som Råd & Rön, Privata Affärer, kvällstidningar, resemagasin och skönhetstidningar från England/USA! Så himla smidigt att ha alla tidningar samlade på samma ställe. Jag delar mitt konto med min pappa (man kan ha olika profiler) och han läser motortidningarna.

Tjänsten kostar vanligtvis 99 kr/månad, men eftersom jag har värvat några betalande vänner och bekanta så har jag fått gratis månader! 🙂 Gratis är ju bäst! 😛

Jag kan verkligen rekommendera tidningarna Råd & Rön, Privata Affärer och Consumer Reports om du är intresserad av ekonomi och utvärdering av produkter.

Prova Readly gratis i 1 månad

Nu har Readly ett riktigt bra sommarerbjudande! Prova tjänsten i 1 månad helt gratis – du har dessutom chansen att vinna en iPad! 😀 Läs mer och registrera dig här!

*Erbjudandet “En månad gratis” är enbart giltigt för en gång för kunder utan ett aktivt Readly abonnemang och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Efter en månad debiteras du löpande 99 kr i månaden. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang.