Helgens gratis!

av Gratisprinsessan
rituals välkomstgåva

Oj vad det känns som att man har missat mycket så fort man tar en dag ledigt från sociala medier! Men det var skönt att bara släppa allt igår! 🙂

Men i lördags var jag på Rituals för att jag hade tänkt använda presentkortet på 50 kr som prenumeranter fick från Glossybox. Jag tog en miniversion av ett duschskum till David.

I kassan verkade det som att jag inte längre var registrerad som medlem så då fick jag bli det och fick då duschskummet som gratis välkomstgåva. Så nu får jag använda presentkortet vid ett annat tillfälle i stället 😉

eukanuba valp

Var även inne på Arken Zoo och köpte en påse hundmat till en släkting. Jag använde Bonuscard där jag hade en del värvningsbonus och fick betala 99 kr istället för 299 kr. (Bonusen kan bara dras på jämna 100-tal vilket ju är lite irriterande. Hade blivit gratis annars.)

– Erbjudandet har utgått –

Så här gör du för att bli medlem hos Bonuscard!

  • Ladda ner Bonuscard appen!
  • ANGE DENNA KOD FÖRST: Ange min värvningskod **** (under ”Erbjudanden” i appen) så får du 100 kr att handla för (gäller både katt & hund). Denna kod går ej att registrera i efterhand. Observera att det gäller endast på utvalda varumärken (se lista här) och i anslutna butiker (se lista här).
  • Finns ett par koder till ni kan prova; få 100 kr rabatt med koden 100SOMMAR (rabatten gäller tom 31/7) och SBONUS ger 50 kr rabatt.

5 kommentarer

annica 2019-07-29 - 11:25

När man fyller år får man en parfym gratis att hämta ut i en Rituals butik

Gratisprinsessan 2019-07-29 - 13:17

Numera måste man handla för att få parfymen har jag hört 🙁

annica 2019-07-29 - 21:56

jag hämtade ut min parfym i juni utan att köpa något annat

Robert 2019-07-29 - 22:38

Även i fysiska butiker som Rituals kan man tjäna SAS Eurobonus poäng om du visar ditt kort i kassan. Sök efter butiker dör du bor eller befinner dig på semester i Sverige här:

https://eurobonus.shopping/member/se/shops/categories/

Robert 2019-07-29 - 22:49

Viktigt: Dra ditt EuroBonus medlemskort ( inte EuroBonus MasterCard eller EuroBonus Amex) i betalterminalen så registreras ditt EuroBonus nummer på köpet. Betala sedan på valfritt sätt. Betalar du med ett kombinerat EuroBonus Betalkort tjänar du poäng två gånger.

Kommentarer är avstängda.