Recensioner

lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box!

- Inlägget är i samarbete med lookfantastic och innehåller annonslänkar -
omorovicza limited edition box - lookfantastic

Ni har väl sett att lookfantastic har släppt en box i samarbete med det lyxiga ungerska märket Omorovicza! Produkterna innehåller ingredienser från Omoroviczas 2000 år gamla källa i Budapest, utvalda för sina ovanligt höga halter av mineraler som zink, kalcium och magnesium.

lookfantastic x Omorovicza Limited Edition Beauty Box innehåller 6 lyxiga produkter varav 3 är full size. Boxen kostar 1170 kr men har ett värde på 3400 kr.

omorovicza limited edition box - lookfantastic

Det här mina vänner, är en riktigt lyxig box! Alltså en sådan box man som hudvårdsnörd hoppar jämfota över! 😀 Själva lådan, som är rund, är i rosa med silvriga fjädrar. Den är ganska tung men där är ju inte så konstigt då den innehåller många fina produkter i glasförpackningar!

Omorovicza kan vara svårt att uttala, men något åt detta hållet: O-mor-o-veet-sa. Det stod i locket på boxen i alla fall! 😛

Boxen innehåller

 • Omorovicza Midnight Radiance Mask (15 ml) (värde ca 287 kr)
  En mysig gel med extrakt från svartpil och salicylsyra. Tar bort döda hudceller och rensar porerna med skonsam kemisk exfoliering. Luktar härligt av spa!
 • Omorovicza Daily Vitamin C Serum (5 ml) (värde ca 174 kr)
  En mindre provflaska med Vitamin C-serum! Är väldigt spänd på att testa denna!
 • Omorovicza Magic Moisture Mist (50 ml) – Fullstorlek (värde 778 kr)
  Den här ska bli så spännande att prova! Det är en ansiktsmist fullpackad med antioxidanter och återfuktande oljor från nypon, avokado och macadamia.
 • Omorovicza Rejuvenating Night Cream (15 ml) (värde ca 413 kr)
  En nattkräm som motverkar linjer och rynkor och ger ett friskt glow. Älskar formulan på denna, riktigt krämig men inte för tjock. Luktar inte så mycket heller!
 • Omorovicza Reviving Eye Cream (15 ml) – Fullstorlek (värde 982 kr)
  En ögonkräm som motverkar svullnad kring ögonen och eliminerar mörka ringar. Passar känslig hy. Jag brukar inte använda ögonkräm men ska definitivt prova denna, man blir ju inte yngre precis! 😉
 • Omorovicza Thermal Cleansing Balm (50 ml) – Fullstorlek (värde 682 kr)
  Den här rengöringskrämen är en svart lera som rengör effektivt men skonsamt. Tar bort makeup och vattenfast mascara samtidigt som den rengör porer och återfuktar. Denna ska bli superkul att prova. Älskar att testa rengöringar!

omorovicza limited edition box - lookfantastic omorovicza limited edition box

Det ska bli så himla kul att testa alla produkterna, för det är ett riktigt kvalitetsmärke! Jag blev speciellt exalterad över… nä vänta, jag är exalterad över alla produkterna! 😛 Det är inga jättestarka dofter så det passar mig utmärkt!

Erbjudande

Du sparar 240 kr på Omorovicza Limited Edition Beauty Box när du köper en 3-, 6 eller 12-månadersprenumeration på lookfantastic Beauty Box. Lägg till båda i varukorgen och uppge kod OMOROBB i kassan. Är du redan prenumerant så får du en rabattkod via mail. Läs mer och beställ här!