Recensioner

Skönhetsbox från Rebelbirdz + rabatt!

- Inlägget är i samarbete med Rebelbirdz och innehåller annonslänkar -
rebelbirdz skönhetsbox

Jag har fått äran att få hem en av de första skönhetsboxarna från Rebelbidz! Boxen kostar 599 kr (fri frakt!) och har ett värde på över 1700 kr.

Rebelbirdz rabattkod

Med min kod REBELPRINCESS får du 150 kr rabatt! Rabatten gäller till och med 31 maj 2019.

Vad är Rebelbirdz?

Det är Victoria Senkpiel som har Rebelbirdz skönhetstjänst. Victoria var med och startade och drev Glossybox tidigare! Med sin nya tjänst vill hon hjälpa människor att känna sig vackra och må bra genom att skapa dagliga rutiner för yttre och inre skönhet. Det är en cruelty-free skönhetsask i limitedad upplaga som utkommer en gång i kvartalet. Ingen prenumeration, man köper helt enkelt de boxar man vill ha vilket jag tycker är bra! 🙂

rebelbirdz skönhetsbox maj 2019

Innehåll i Rebelbidz skönhets- och wellnessbox

I den första boxen finns det fyra skönhets- och wellnessvarumärken. Bland annat så finns en komplett hudvårdsrutin från Verso Skincare, en innovativ tandblekningsmask från Smile Lab. Den innehåller även ett skönhetste från svenska Teministeriet, highlightern Diamond Heart Cream (eller Diamond Heart Strobe Cream som några fått) i full storlek samt ett nagellack från Emité Make Up.

rebelbirdz - verso

En hel hudvårdsrutin från populära Verso + en ögonmask! Riktigt roligt att få testa på en hel rutin! Produkterna är också numrerade så att man gör stegen i rätt ordning.

emité make up nagellack - asti

Nagellacket från Emité Make Up kom i en riktigt fin vår- och sommarnyans! Den heter ASTI.

emité make up - diamond heart cream

Highlightern Diamond Heart Cream från Emité Make Up ger vacker lyster med pärlemoreffekt!

rebel birdz - smile lab

Kitet från Smile Therapy från Smile Lab innehåller 14-dagars skönhetsbehandling med 28 blekningsmasker för tänderna. Ska ge ett vitt, friskt och vackert leende. Kombineras med Smile Lab Therapy Advanced Whitening tandkräm.

teministeriet

Sist men inte minst så fanns det även en liten påse med ett skönhetste från Teministeriet!

Jag är nöjd!

Jag är väldigt nöjd med boxen faktiskt! 🙂 Den är verkligen värd över 1700 kr! Det ska bli spännande att se vad nästa box kommer att innehålla!

Få 150 kr rabatt på en box från Rebelbirdz!
Med min kod REBELPRINCESS får du 150 kr rabatt på en box från Rebelbirdz! Rabatten gäller till och med 31 maj 2019. Beställ din box här!