9 sätt att få rabatter och gratisbiljetter till Legoland!

av Gratisprinsessan
rabatter och gratisbiljetter till legoland
– Inlägget innehåller annonslänkar –

Legoland är ju ett rätt dyrt nöje för en familj, men det finns rabatter och erbjudanden som gör att priset sjunker! Just nu finns det flera sätt att få rabatter och gratisbiljetter till Legoland! Det finns både barn och vuxenbiljetter!

Rabatter och gratisbiljetter till Legoland 2022

9 sätt att få rabatter och gratisbiljetter till Legoland!

Denna artikel är skriven 2019 – erbjudanden kan ha löpt ut.
Här kommer 9 olika tips på hur du kan få gratisbiljetter, fribiljetter och rabatter på inträde och boende till Legoland!

1. Fribiljett till vuxen från Korvbrödsbagarn

På baksidan av korvbröds- och hamburgerpåsarna från Korvbrödsbagarn så hittar du en gratisbiljett till en vuxen! Gäller om du samtidigt köper en barnbiljett till fullpris.

2. Gratis barnbiljett från Castus

Håll utkik efter fruktstängerna från Castus som finns i butikerna. Där hittar du ett erbjudande med en gratis barnbiljett vid köp av en vuxenbiljett.

3. Köp 1 produkt från McVitie’s – få en fribiljett för barn

Köp en valfri produkt från McVitie´s och registrera koden på deras kampanjsida så får du ett värdebevis till en barnbiljett vid köp av en vuxenbiljett.

4. Förköp Legoland biljetter online – få 10% rabatt

Sist men inte minst! Förköp biljetterna på Legolands egen webbsida! Du får upp till 10% rabatt på priset!

5. Fribiljett till barn vid köp av vuxenbiljett med Barnsemesterkortet

Har du Barnsemesterkortet (kortet kostar 20 kr och du får en massa rabatter!) så kan du få en gratisbiljett till barn vid köp av en vuxenbiljett!

6. Rabatt på paketresor till Legoland från Coop

Om du är medlem hos Coop så kan du ta del av deras rabatter på paketresor till Legoland. Du kan få upp till 35% rabatt! Läs mer här!

7. Köp en 2-dagars biljett till ett barn för dina poäng hos Coop

För 5000 poäng kan du köpa en 2-dagars barn entrébiljett (3-14 år) till Legoland! Läs mer här! Ord. pris 720 kr. För detta erbjudande behöver du inte köpa en annan biljett till ordinarie pris.

8. Resamedbarn tipsar om rabatter

Hos Resamedbarn hittar du olika rabatter på både inträde, båtresor och boende.

9. Kelloggs – 50% rabatt på inträdet till Legoland

Nu vet jag inte om dessa finns ute för tillfället men håll utkik på Kelloggs flingpaket då det kan ett erbjudande där man får 50% rabatt för upp till 5 personer! Rabatten gäller även på andra upplevelseparker.