Gratis

Få 4 timmars gratis hemstädning!

- Innehåller annonslänkar för Cashbackshopping -
hemfrid

Nu bjuder Cashbackshopping på 4 timmars gratis hemsträdning med Hemfrid om du gör ett valfritt köp eller tar del av något av deras erbjudanden i helgen 17 -19 maj 2019! 😀

Glöm inte att du dessutom får upp till 100% cashback-bonus på alla dina köp under hela maj månad!

Inte medlem? Registrera dig här så får du dessutom 50 kr i startbonus! 😀

 

Villkor för Hemfrid-erbjudandet: Samla cashback genom att göra ett valfritt köp eller ta del av något av våra erbjudanden mellan 17 -19 maj 2019 så får du en kod på email i juni. Koden, en per person/medlem, kan lösas in mot 4 timmars gratis hemstädning av Hemfrid vid start av städabonnemang om minst 3 timmar per månad senast 2019-12-31. Ingen bindningstid.

Hemfrid finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Uppsala, Västerås, Mälardalen och Linköping. Bor du på en ort där Hemfrid saknas kan du ge bort koden till någon som bor på dessa orter. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Hemfrid samt de som inte haft städning med Hemfrid de senaste 6 månaderna.