fbpx
Event

Så var underBARA BARN i Malmö!

Underbara barn Malmö

Måste säga att premiären av mässan underBARA BARN var riktigt bra uppstyrd! Jag blev inbjuden som influencer och fick möjligheten att gå in tidigare än allmänheten.

Det fanns många intressanta utställare. Tror det blev så pass bra att mässan kommer tillbaka! Det var i alla fall fullpackat när jag lämnade vid lunch! 🙂 Passa på att gå dit imorgon!

Utställarna erbjöd många bra rabatter och erbjudanden också! Fanns många klipp att göra! 😀👍

Se fler bilder i mitt Instagram flöde och Stories!

Barnmässa underBARA BARN Malmö

Självklart fanns det även en massa roliga aktiviteter för barnen! Barnen kunde leka, hoppa i en hoppborg och pyssla i olika hörnor. Hinderbanan från bObles var poppis.

Ponycykle

Det fanns även lekhästar/höstcyklar Pony Cykle att prova. Väldigt roliga och populära! 😂

Underbara barn Malmö

Åkpåsarna i Softshell (återvunnet material) från Buppa var otroligt mjuka och gosiga! Jag kollade även in de fina naturliga leksakerna från Kup Kup Baby. Sedan var det halva priset på utvalda produkter från Herobility så jag slog till på en flaska! 🙂 Även Thule var på plats med barnvagnar i olika modeller.

Underbara barn mässan

Spana in den söta bodyn med tigrarna på! Så fin! 😍 Den kommer från Tiger and Friends. Jag pratade även lite barnmat med Naturnes (Nestlé) och fick en lite goodiebag och en klämmis med hem. Libero var också på plats förstås! Alla som älskar Mumin måste blivit överförtjusta i montern som var fylld med allt möjligt från Mumindalen!

Skånes djurpark Skånes djurpark

Även Skånes Djurpark fanns på plats på mässan! Man kunde bland annat “gissa bajset” 💩 😂 Jag är uppvuxen utanför Hörby så jag har varit i djurparken (som ligger i Höör) ett några gånger när jag var liten. Sååå många år sedan 😄 Besök deras roliga monter! 👌

Underbara barn box

Det finns även en underBara BARN Box som utkommer 4 gånger per år. Priset är 289 kr men boxarna har alltid ett värde på minst 700 kr. Börjar du prenumerera på mässan så får du en extra gåva på köpet!

Underbara barn Malmö - goodiebag

Precis innan lunch var det massor med folk. Hade gärna stannat för att lyssna på föredrag och se Mamma Mu & Kråkan men fötterna hade fått nog 😂 Men jag kan verkligen rekommendera ett besök på mässan! Fyndpriser och roligt för barnen! Passa på att gå dit imorgon! 🙂