- Innehåller annonslänkar för Lindex -

15% rabatt på ALLT hos Lindex!

av Gratisprinsessan

Denna vecka får man 15% rabatt på allt hos Lindex! Gäller även reavaror! 😀 Passa på att fynda!

Använd koden SUPERWEEK1915 i kassan!

Gäller till och med 2019-04-14.

De bästa trosorna från Lindex

de bästa trosorna från lindex

Minns ni att jag var på ett frukostevent och köpte nya trosor? Jag har nu testat två av dem och är suuuupernöjd än så länge! Så mjuka och sköna! 😀 Jag köpte tre olika modeller: 1. Classic regular seamless trosa, 2. Classic regular trosa med spets och 3. Classic High Trosa. Alla ingår i 3 för 2-kampanjen.

Den enda som jag inte provat än är Classic High. Med tanke på att Classic regular ändå går upp till precis under naveln (jag är kort!) så tror jag High kommer att räcka mig upp till armhålorna haha. Grannypanties så att säga! Men jag kan verkligen rekommendera de andra två. Den med spets var mjukast 🙂

2 kommentarer

Sandra 2019-04-10 - 15:01

Gäller detta erbjudande (samt det från Åhléns) även i butik? 🙂
Mvh

Gratisprinsessan 2019-04-10 - 17:37

Lindex erbjudande gäller endast online. Åhléns erbjudande med 20% på allt från hemavdelningen från varumärket Åhléns gäller i butik också 🙂 Men inte 15% rabatt.

Kommentarer är avstängda.