fbpx
Event

Frukostshopping hos Lindex!

- Innehåller annonslänkar för Lindex -
lindex frukostshopping

Imorse var jag på Lindex frukostshopping här i Kristianstad! 😀 Det bjöds på goda frallor, nektar, smoothie, kaffe och te. Och 25% rabatt såklart! 👌

Jag shoppade underkläder! Fick tips om att deras trosor ska vara riktigt sköna så nu ska jag själv testa! Köpte 3 för 2 och så 25% rabatt på det! Tipsa mig gärna om dina favorittrosor haha! Det är ju en hel vetenskap att hitta med kvalitet och som sitter bra även efter några tvättar! 😛

lindex frukostshopping


Ps! Det är 20% på damkläder & underkläder både online och i butik fram till söndag!

Fördelen med att shoppa i butik är ju att man kan klämma och prova direkt, vilket jag gärna vill göra med vissa grejer som jag inte vet så mycket om. Slippa beställa och eventuellt skicka tillbaka vilket tar tid och energi. Vill jag ha något som känns osäkert att köpa online så passar jag på när det är rabatt i butik 🙏

lindex
Om jag vet vad jag vill ha och inte tror att jag behöver skicka tillbaka något så är ju onlineshopping det jag föredrar alla gånger! Dessutom kan man ju i de allra flesta fall få pengar tillbaka i form av återbäring också (läs mer om det här!) 😍 Då sparar man ju extra mycket pengar dessutom! 💸

Hur gör ni? Shoppar ni också både i butik & online beroende på vad ni ska/vill ha?

 • Sara
  2019-03-30 at 09:36

  Victorias secret har helt klart de bästa underkläderna! Klarar hundratals tvättar och sköna.

 • Therese
  2019-03-30 at 08:50

  Shoppade mer förr på nätet. Men tröttnat på kläder och skor som inte passar och får skickas tillbaka. Eller köpte en micro som såg fin ut på bild och hade bra recensioner, men som jag inte alls gillade. Men behöll ändå pga att returen blev för dyr och krånglig. Dessutom fick Trendenser mig att tänka till: Vad kostar fri frakt och fria returen för miljön?:
  http://trendenser.se/2019/january/vad-kostar-de-fria-returerna-for-miljon.html
  Och så vill jag stödja butiker. Tänk så tråkiga städerna vore utan butiker. Nä gå ut och träffa vänner på stan och köp det du behöver och avsluta med en mysig fika.

 • Anna
  2019-03-30 at 07:55

  Är nog lite som dig, vet jag vad jag vill/ska ha blir det online. Andra saker är lättare i fysisk butik, typ underkläder. MEN jag har börjat tröttna på att alltid vänta på allt när jag handlar online så oftare och oftare blir det i fysisk butik trots att jag missar ev. återbäringar.

 • Josse
  2019-03-30 at 07:19

  Shoppar endast i butik pga hålla butikerna kvar! Näthandel tar över annars 🙁