Skaffa e-Boks – få en gratis fika!

av Gratisprinsessan
e-boks gratis fika

Ett nytt erbjudande från e-Boks! Skaffar du deras digitala brevlåda innan den 28 februari så får du en gratis fika på Pressbyrån!

Det är gratis att skaffa brevlådan och du kommer att få din deklaration tidigare!

Har du en annan digital brevlåda idag så går det supersmidigt att byta 🙂

Få deklarationen snabbare med Nordens största digitala brevlåda e-Boks.

Om du skaffar en digital brevlåda från e-Boks innan den 28 februari så får du ditt besked om skatteåterbäringen snabbare. Godkänner du din deklaration utan ändringar innan den 2: a april så får du dina skattepengar utbetalda under vecka 15. Dessutom har du chansen att få en fikakupong då e-Boks ger en gratis fikakupong till de första som skaffar e-Boks. Be därför dina vänner och bekanta att också skaffa en digital brevlåda från e-Boks så kan ni njuta av en kopp kaffe tillsammans.

Skaffa e-Boks gratis idag och få din deklaration tidigare.

De första 2500 som skaffar en digital brevlåda från e-Boks får fikakupong som de hittar i sin inkorg i sin digitala brevlåda från e-Boks. En använd eller utgången kupong är förbrukad och kupongen kan ej lösas in mot kontanter och inte heller helt eller delvis återköpas. Tillägg kan tillkomma. Kampanjen kör från den 11:e till den 28:e februari, 2019 eller fram tills att kupongerna tar slut.