Event

Power Girl Awards med Gina Tricot + goodiebags värda 2000 kr!

- Innehåller annonslänkar för Gina Tricot -
power girl awards

Gina Tricot och UN Women Sverige ordnar event i Stockholm som heter Power Girl Awards den 7 mars. Biljetterna kostar 300 kr och då ingår entré, dryckesbiljetter, lyxig goodiebag (värde ca 2 000 kr), galashow, artister och årets största girls party med dansgolv och mingel med inspirerande Power Girls.

Verkar vara ett kul event! Någon som var där förra året? 🙂

Läs mer och köp biljetter här!

Hey Power Girl! Missa inte när Gina Tricot och UN Women Sverige hyllar alla tjejer och rullar ut röda mattan till välgörenhetsgalan Power Girl Awards i Eric Ericsonhallen i Stockholm den 7 mars kl. 19.30-00.00. Gör dig redo för en glammig helkväll maxad med party, stjärnartister, hyllningar och massor av girl power! Årets gala leds av superkvinnorna Parisa Amiri och Clara Henry. På scen ser vi kvällens powerartister Sabina Ddumba och Janice. Dresscode: GIRL POWER! #powergirlawards2019

Biljetter till galan

Säkra din plats till Power Girl Awards och köp biljetten för 300 kronor nu. I biljettpriset ingår entré, dryckesbiljetter, lyxig goodiebag (värde ca 2 000 kr), galashow, artister och årets största girls party med dansgolv och mingel med inspirerande Power Girls. Besök vår ”beauty touch-up bar” med makeup- och hårfix som får partylooken att hålla hela kvällen. Biljettintäkterna skänker vi oavkortat till UN Women Sveriges jämställdhetsarbete och arbetet mot våld och diskriminering av kvinnor. Åldersgräns 18 år gäller.

 • Therese
  2019-02-07 at 12:35

  Kollade lite på den nya återbäringssidan Reward Network som du tipsade om häromdagen. De har ju ofta ganska hög återbäring jämfört med andra sidor men vad som kan vara bra att ha i åtanke, och som kanske är lätt att missa, är att de beräknar återbäringen på beloppet exklusive moms. Jag tror att de flesta andra sidor ger återbäring för hela beloppet du handlar för, dvs även på momsen. Nu har jag inte gjort några noggranna beräkningar, kan hända att det ändå lönar sig att gå via Reward Network men bara en tanke ☺️

  • Gratisprinsessan
   2019-02-07 at 18:17

   Det verkar vara lite olika och beror på själva butiken. Hos t.ex. Cashbackshopping så står det “Cashbacken beräknas utifrån det ordervärde som butiken rapporterar till oss. Detta exkluderar i normala fall eventuell fraktkostnad och i många fall moms och skatt. Om butiken rapporterar och betalar provision baserat på ordervärde exklusive skatt och moms kommer cashbacken beräknas på ordervärdet exklusive skatt och moms. Om butiken rapporterar och betalar provision baserat på ordervärde inklusive skatt och moms kommer cashbacken beräknas på ordervärdet inklusive moms.” 🙂

 • Therese
  2019-02-07 at 19:34

  Aha! Jag har faktiskt inte reflekterat över det tidigare förrän jag läste informationen hos Reward Network och då jämförde jag med återbäringen på några köp jag nyligen gjort via Refunder och Cashbackshopping och då hade jag fått för hela beloppet, inkl moms.

 • My
  2019-02-08 at 14:51

  åh vad roligt, synd det är så långt ifrån 🙁