Jag har testat en ny cashbacksida – Reward Network!

av Gratisprinsessan

– Innehåller värvningslänkar –

Det har dykt upp flera nya återbäringssidor den senaste tiden. Jag har varit lite sent ute med att testa dem, av ren lathet antar jag haha 😉 Men jag har testat Reward Network vid några köp nu och jag måste säga att det har gått otroligt smidigt hittills!

Registreringen av återbäringen kommer nästan direkt. Sedan blir köpen godkända väldigt snabbt också! De har väldigt många anslutna butiker och hög återbäring.

Jag har dock ännu inte kommit upp i utbetalningsnivån som är 100 kr. Men har hört från flera att det inte är några problem. Utbetalning sker till bankkonto.

Nyfiken du med? Bli medlem genom min länk här! Det är gratis att bli medlem 🙂 Alternativt ange koden 281Woi när du registrerar dig.

Är det några av er som redan är medlemmar? Har ni begärt utbetalning? Berätta gärna i kommentarerna hur ni tycker det fungerar! 🙂

1 kommentarer

Pappa Betalar? 2019-02-03 - 19:48

Jag är medlem. Har inte gjort något uttag än men denna sida har helt klart blivit min favorit. Nästan alltid högst återbäring. Saknar dock några bolag som jag önskar att det knyter till sig.

Mvh PB?

Kommentarer är avstängda.