En dag på IKEA!

av Gratisprinsessan
ikea malmö

Igår var jag, mamma och moster på en tur till IKEA i Malmö! Mitt primära mål var att kolla ut och testa nytt skrivbord och ny kontorsstol. Hittade superfina som jag kommer att beställa senare med hemkörning! 😀

Naturligtvis blev det lite shopping också. Både jag och mamma använde våra presentkort som låg i deras chokladkalender. Vars 100 kr. Så glöm inte att använda dem innan den siste mars! 🙂

Det blev bland annat två fina krukor till sovrummet, två tavelramar till postens julkort från förra året, ett nytt platsskydd till micron och en ny omgång förvaringslådor i olika storlekar. De har ni säkert sett i mina bilder från utmaningarna 🙂

ikea kakfat

Hittade ett fint kakfat som jag önskat mig länge men inte hittat någon som föll mig i smaken. Men den här gjorde det! 😀

ikea diskborste

Hittade även en pryl som egentligen var helt onödig, en diskbortse som man kan fylla på med diskmedel, trycker man på knappen på toppen så kommer det ut lite i botten. Rolig grej, fungerar super! Så nu har jag gett bort tre av mina egna diskborstar till mamma och så åker denna in istället 🙂

ikea tulpaner och matlådor i glas

De hade även superfina (och billiga! tror det var 29 kr) tulpaner så jag fick en bunt av min moster! 😀 Införskaffade även nya matlådor i glas. De ser ut att ha uppdaterat dem sedan sist jag köpte? De är i alla fall större än mina andra och har en förbättrad design i både låda och lock.

rusta korgar

Var även en sväng inne på Rusta! Tog ett par korgar som såg fina ut och några blommor till min rosa Kähler-vas.

rusta korg

Den stora korgen var för stor för min största garderobsblomma som står på golvet. Så den kommer jag att lämna tillbaka. Men den lilla passade perfekt till garderobsblomman bredvid tvn. Blomman står redan i en plastkruka så jag satte bara ner den i korgen. Tyckte det blev en fin detalj i vardagsrummet 🙂

7 kommentarer

Maria 2019-02-08 - 23:33

Vilka fynd och vilken rolig diskborste! Den måste jag köpa nästa gång. Tack för en superbra blogg, hälsningar Maria.

Mikaela 2019-02-09 - 19:53

Köpte en likadan korg från hemtex online med min finduslunch klubb rabatt (helt gratis) 😀 såå snygg detalj i hemmet!

Magnus Persson Unnebäck 2019-02-09 - 21:19

Inga problem med att använda flera presentkort på Ikea vid samma köp?

Gratisprinsessan 2019-02-09 - 21:32

Enligt vad infon när jag köpte julkalendrarna så kan man bara använda två presentkort per köp. Så det fungerade bra. Mamma tog två och jag två.

Igina 2019-02-10 - 17:51

Jätte fina saker, kakfaten är så söt💕💕

Britt-Marie 2019-02-11 - 14:29

Den blåa fuktspärren ”plastringen” på lådans lock trillar tyvärr lätt av.

Britt-Marie 2019-02-11 - 14:31

Den blåa fuktspärren ( plastringen ) på locket lossnar tyvärr ganska lätt !

Kommentarer är avstängda.