Gratis

Free Ski Day i Dalarna!

free ski day - dalarna

Bor du i Dalarna? Passa då på att åka skidor gratis den 20 januari! Dalakraft tillsammans med Kläppen i Sälenfjällen bjuder alla boende i Dalarna på en gratis skiddag!

Dalakraft, tillsammans med Kläppen i Sälenfjällen, bjuder alla boende i Dalarna på gratis skiddag söndagen den 20 januari.

Kom och upplev den härliga skidåkningen, både i pisterna och längdspåren, på Kläppen. Söndagen den 20 januari fyller vi hela Kläppen med dalakraft och firar Free Ski Day. Under dagen bjuds det på tävling i parallellslalom samt uppträdande av Adrian Maceus!

Allt du behöver göra för att uppleva denna härliga dag är att klicka dig vidare till Kläppens hemsida och fylla i formuläret för att få ett SkiPass laddat med gratis åkning (värde 445 SEK). SkiPassen hämtar du ut hos Dalakraft på plats i Kläppen!

Läs mer och anmäl dig här!