Erbjudanden

4 nr av ToppHälsa för 49 kr!

- Innehåller annonslänkar för Cashbackshopping -

topphälsa

I helgen får man 4 nr av ToppHälsa för bara 49 kr när man gör beställningen genom Cashbackshopping! 🙂

Blir du ny medlem hos Cashbackshopping får du dessutom 25 kr i startbonus!

Tänk på att erbjudandet är en tillsvidareprenumeration så vill du inte fortsätta så måste du säga upp den!

Så här gör du

Jag tänkte passa på att visa hur enkelt det är att ta del av ett erbjudande genom en återbäringssida! Jag har nämligen själv utnyttjat detta erbjudande! 🙂

steg 1

Steg 1: Gå till Cashbackshoppings erbjudande med ToppHälsa här. Där hittar du information om erbjudandet. 4 nr av ToppHälsa för 99 kr. Du får 50 kr cashback. Så det blir 49 kr i slutändan. 12 kr per nummer är superbilligt.

Klicka sedan på den gröna knappen “Gå till ToppHälsa“. Är du inte redan inloggad så kommer du till inloggningssidan automatiskt (fyll i dina uppgifter och logga in) och därefter slussas du vidare till ToppHälsa.

steg 2

Steg 2: Så här ser det ut när du kommit till beställningssidan. Klicka på knappen “Beställ här” och följ betalningsstegen.

steg 3

Steg 3: Så här ser det ut när betalningen är klar! Och nu är allt färdigt! Du behöver inte göra mer! 🙂 Din cashback läggs in på ditt medlemskonto så snart köpet registrerats, det brukar gå rätt fort. Jag fick det efter 10 minuter. Sedan blir din cashback tillgänglig för utbetalning efter 15-45 dagar.

  • Kristine
    2019-01-12 at 12:32

    Finns det någon baksida med cashback shopping?

  • Erik
    2019-01-19 at 20:33

    Finns ingen baksida . Själv använder. Det. Företagen är tvugna och betala ut . Gå till topp hälsa . Ta del av erbjuandet 49 du betalar men inte en krona från företaget . Återbäring sidor är grymmt ! Pengar tillbaka!