Tips när flyget är försenat!

av Gratisprinsessan
flygresor

bild

Att flyget blir försenat, överbokat eller till och med inställt är ju några av ens största farhågor när man ska iväg på en semesterresa. Att sedan få ersättning från flygbolaget, trots att man kan ha rätt till det, kan vara riktigt svårt och tidskrävande.

Hos Flightright kan du få hjälp med att kräva ersättning vid flygförseningar. Det är inte helt lätt att själv kontakta flygbolaget men med deras gratistjänst blir det mycket enklare!

Genom deras tjänst kan du på ett par minuter få reda på om du har rätt till ersättning. På deras sida fyller du i om det gäller en försening, ombokning, ett missat byte eller ett inställt flyg. Du kan ha rätt att få mellan €250 och €600 beroende på distans!

Detta hjälper de till med oavsett kostnaden på flygresan! Du han även ha rätt att få tillbaka pengar för diverse utlägg så som mat, dryck eller boende.

Om Flightright inte kan få tillbaka någon ersättning från flygbolaget så kostar det dig inget, om de lyckas så tar de 29% av beloppet. Ett pris som i alla fall jag är villig att betala för att slippa alla blanketter och papper som ska skickas in.

Så det enda du behöver göra är att fylla i deras online formulär på hemsidan och inom några minuter så får du ett  svar på om de kan gå vidare med ärendet eller ej. 🙂