fbpx

iDeal of Sweden - upp till 70% + 15% extra

Barn & Bebisar Gratis

Gratis skötbädd från Apoteket!

- Innehåller annonslänkar för Apoteket -

Uppdatering: Verkar vara helt slut nu. Finns inte längre på webbsidan!

Flera följare har tipsat mig om detta supererbjudande! Nu kan blivande föräldrar som är kundklubbsmedlemmar i Apotekets kundklubb får en skötbädd gratis! 😀

En praktisk skötbädd för blöjbyte med fickor för förvaring av det mest nödvändiga. Innehåller produktprover (innehållet kan variera).

Klicka här för att spana in skötbädden!

Vi kallar den skötbädd, men den är också en väska med förvaring och en egen plats att vara på när det är dags att t.ex. byta blöja på den lilla. Och det är inte allt. Den innehåller produktprover (innehållet kan variera), en broschyr med råd och tips och ger tillgång till rabatter på Apotekets baby- och barnsortiment. Skötbädden är gratis för blivande föräldrar som är eller blir medlemmar i Apotekets kundklubb. Beställ online och hämta på ditt närmsta apotek.

Tips! Hämta ut skötbädden på ditt närmsta apotek för att nyttja din rabatt på apotekets baby- och barnsortiment vid uthämtning.

För att bli medlem i Apotekets kundklubb går du in på ”Kundklubben” längst upp på denna sidan och väljer ”Bli medlem här”. Apotekets Skötbädd är gratis för medlemmar som väntar barn. Glöm inte att logga in för att få tillgång till rabatten.

*Apotekets Skötbädd är gratis för blivande föräldrar som är kundklubbsmedlemmar i Apotekets kundklubb. En skötbädd per hushåll.

 • Nina
  2018-12-27 at 22:16

  Jag pratade med Apotekets kundtjänst som tipsade mig i höstas om att man kunde beställa och få den gratis som kundklubbsmedlem endast på nätet på deras hemsida och inte i fysisk butik. Men än så länge har den inte synts till och jag har hållit utkik efter den ibland sedan dess. Får väl ringa dem och fråga om den ens kommer alla någon gång.

 • Erica
  2018-12-15 at 07:51

  Det är jätte konstigt att den är borta… jag fick tipset igår på apoteket att jag kan få en.

 • Louise
  2018-12-06 at 13:59

  Länken funka inte för mig :/

 • Emma
  2018-12-06 at 09:06

  åh grymt bra tips!! ska se om jag kan hitta den här i Göteborg 🙂

 • Mrs. Lyckopeng
  2018-12-05 at 22:02

  Grymt bra tips! Ska försöka hitta en i närheten, då det inte finns här i Borås.