Barn & Bebisar Gratis

Gratis skötbädd från Apoteket!

- Innehåller annonslänkar för Apoteket -

Uppdatering: Verkar vara helt slut nu. Finns inte längre på webbsidan!

Flera följare har tipsat mig om detta supererbjudande! Nu kan blivande föräldrar som är kundklubbsmedlemmar i Apotekets kundklubb får en skötbädd gratis! 😀

En praktisk skötbädd för blöjbyte med fickor för förvaring av det mest nödvändiga. Innehåller produktprover (innehållet kan variera).

Klicka här för att spana in skötbädden!

Vi kallar den skötbädd, men den är också en väska med förvaring och en egen plats att vara på när det är dags att t.ex. byta blöja på den lilla. Och det är inte allt. Den innehåller produktprover (innehållet kan variera), en broschyr med råd och tips och ger tillgång till rabatter på Apotekets baby- och barnsortiment. Skötbädden är gratis för blivande föräldrar som är eller blir medlemmar i Apotekets kundklubb. Beställ online och hämta på ditt närmsta apotek.

Tips! Hämta ut skötbädden på ditt närmsta apotek för att nyttja din rabatt på apotekets baby- och barnsortiment vid uthämtning.

För att bli medlem i Apotekets kundklubb går du in på ”Kundklubben” längst upp på denna sidan och väljer ”Bli medlem här”. Apotekets Skötbädd är gratis för medlemmar som väntar barn. Glöm inte att logga in för att få tillgång till rabatten.

*Apotekets Skötbädd är gratis för blivande föräldrar som är kundklubbsmedlemmar i Apotekets kundklubb. En skötbädd per hushåll.

4 Kommentarer

 • Reply
  Mrs. Lyckopeng
  2018-12-05 at 22:02

  Grymt bra tips! Ska försöka hitta en i närheten, då det inte finns här i Borås.

 • Reply
  Emma
  2018-12-06 at 09:06

  åh grymt bra tips!! ska se om jag kan hitta den här i Göteborg 🙂

 • Reply
  Louise
  2018-12-06 at 13:59

  Länken funka inte för mig :/

Skriv en kommentar