Rabatt

25% på populära Soap & Glory!

- Innehåller annonslänkar för Apotek Hjärtat -

soap & glory i sverige

Det populära märket Soap & Glory har kommit till Sverige! 😀

Soap & Glory är ett populärt varumärke från brittiska Boots som nu finns att köpa hos Apotek Hjärtat med 25% rabatt!

Själv har jag inte testat märket. Har ni? 🙂

 • Helena
  2018-12-05 at 15:11

  Ljuvliga produkter med roliga twistar ! Tex. Pulp friction som då är en peeling 😁) Hade inte en aning om att de kommit till Sverige, brukar handla på mig på Boot’s i England när jag är där . Fina presentförpackningar och bra kit man kan köpa för ex. Ögon . Innehåller då även beskrivningar hur man använder produkterna . Heja Apotek Hjärtat !

 • Mrs. Lyckopeng
  2018-12-05 at 16:04

  Jag har inte testat. Dessvärre sådana retro förpackningar tilltalar aldrig mig. Köper aldrig Benefit t.ex.
  Och jag vet, det är innehållet som spelar roll, men tyvärr så köper jag oftast med ögona 😀

 • Nina
  2018-12-06 at 17:01

  Jag har testat deras breakfast body scrub och den är väldig bra.