Rabatt

20% rabatt på allt hos Åhléns!

- Innehåller annonslänkar för Åhléns -

ahlens

Åhléns har tjuvstartat julklappsmorgon online och erbjuder nu 20% rabatt på allt!

Ange webbkod: JULKLAPP i kassan.

Gå till Åhléns här!

Torsdagen den 6 december kl 7-10 bjuder vi in till julklappsmorgon för dig som är eller blir medlem. Du får 20% på alla klappar du kan hitta.* Gäller även de du hittar till dig själv förstås!Gäller på åhlens.se och i alla varuhus utom Birsta. Uppsala Gränby har julklappsmorgon kl 8-10.

*Erbjudandet gäller ej Byredo, Maison Christian Dior, presentaskar, skönhetsset, Sally Voltaire & Systrar, frisörtjänster, presentkort, upplevelsepaket, på Torget eller i restauranger och Åhléns Outlet.

Erbjudandet gäller dig som är eller blir medlem, på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Med reservation för leveransförseningar, slutförsäljningar, prisjusteringar, textfel och att sortimentet kan variera mellan varuhusen.