Testagram har släppt sin Special Edition Beauty Box

av Gratisprinsessan

testagram beauty box

Jag fick ett sms från Testagram för 1,5 timme sedan om att de har släppt deras Beauty Box! Om några timmar kommer den att släppas för alla medlemmar!

Boxen innehåller 10 st produkter i full storlek och för mig kostade den 349 kr. Den ska ha ett värde på 785 kr.
När jag beställde genom min VIP-länk (?) stod det att jag fick 50 kr rabatt och två extra gåvor. Så det återstår att se om priset höjs senare. Dessutom skulle det vara en extremt begränsad upplaga.

Jag hade innestående bonus så jag betalade 12 kr. Efter betalningen så såg jag att jag fortfarande hade 36 kr kvar så det var konstigt att jag fick betala 12 kr. Aja, inte hela världen 🙂 Jag är nyfiken på boxen! 🙂

Så håll utkik i din mail och mobil om du fått en länk!

Spoilers: 2 av produkterna är Brilliant Smile tandkräm och Oliva Foaming Showergel!

Testagram rabattkod

Få 25% välkomstrabatt på din första Testagrambox! Använd rabattkoden REFVH7EHG9F0T i kassan. Prenumerationen kostar 119 kr/månad. Fri frakt och ingen bindningstid. Som medlem får du också förtur till temaboxarna!

Gäller ej på temaboxarna, så ej på skönhetsboxen ovan.

 

 

 

4 kommentarer

LA 2018-11-29 - 00:50

Hmm, har inte fått något mejl/sms om denna box. Brukar alltid få det men är lite osäker på om jag ska beställa, har egentligen inte råd just nu men är ändå lite sugen. Dock känns inte dom två avslöjade produkterna allt för spännande.

Gratisprinsessan 2018-11-29 - 00:55

Jag hade också varit osäker på om jag skulle beställt om jag inte hade haft bonus. Jag hoppas de andra produkterna är lite mer spännande 🙂

Sara 2018-11-29 - 13:33

Fick inte heller något sms eller mail. =(
399kr för boxen tycker jag är rätt dyrt. Men är väldigt nyfiken på vad det är i. Men tror jag hoppar denna gången. Men var väldigt nöjd med handplockat boxen.
Men min fråga är hur får man bonus?

Gratisprinsessan 2018-11-29 - 18:38

Ja det ska bli intressant att se vad som är i. Jag hade nog inte köpt den utan bonus. Bonus får man när man värvar vänner och bekanta 🙂

Kommentarer är avstängda.