- Inlägget är i samarbete med Bangerhead och innehåller annonslänkar -

Julklappstips från Bangerhead!

av Gratisprinsessan
julklappstips bangerhead

Jag har fått beställa hem lite produkter från Bangerhead och tänkte tipsa er lite om några favoriter som kan passa att ge bort i julklapp till den som gillar skönhetsprodukter! 😀

julklappstips bangerhead

Presentkit är ju alltid perfekta att köpa om man vill ha allt paketerat och färdigt! Kan rekommendera Rituals! Alltid fina förpackningar och produkter som passar de flesta! 🙂
Du hittar en massa bra julklappskit (och massvis med andra skönhetsprodukter) hos Bangerhead!

julklappstips skönhet

Jag beställde några favoriter och några nya produkter!

Julklappstips!

  • Rituals – The Ritual of Ayurveda Balancing Treat
    En perfekt presentförpackning med duschskum, duscholja, kroppskräm och torrolja för kroppen.
  • Davines – The Circle Chronicles The Spotlight Circle
    Denna hårmask från Davines är grymt bra alltså! Jag trodde först inte att den skulle göra någon skillnad men efter att jag fönat håret så blev det så himla fint! Återfuktat, mjukt och glansigt! Som på salong fast hemma!
  • Moroccanoil – Mending Infusion
    Detta är ett serum till håret. Har inte testat tidigare men ska bli spännande! Ger näring, mjukgör och stärker håret. Reducerar synliga tecken kluvna toppar, torrhet och färgskador, samtidigt som det reducerar frizz. Mitt hår blir väldigt frizzigt vid denna årstiden så det hade varit perfekt med en mirakelprodukt!
  • Anastasia Dip Brow Pomade – Blonde
    Anastasia gör grymt bra produkter. Har använt Brow Whiz superlänge men ska nu ge mig på pomadan istället!
  • Lumene – Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum
    Under alla sommarmånaderna använde jag Lumemenes Vitamin C-serum som är så grymt bra (testa om ni inte gjort det!). Nu hade jag tänkt prova ännu ett serum från dem! sDet innehåller koncentrat av stimulerande nordisk sprängticka och nordiskt källvatten som ska göra huden mjuk och återfuktad. Innehåller 98% naturliga ingredienser.
  • MAC Prep + Prime Fix + Sized To Go
    Den här sprayprimern är en produkt som jag nyligen upptäckt (långt efter alla andra känns det som!). Jag har en full size flaska som jag använder både före och efter makeupen för att återfukta och fixera. Ibland sprayar jag denna på min makeupsvamp innan jag lägger på en flytande bas. Så jag tänkte att en travel size version av denna blir perfekt på resan!
  • Rituals The Ritual of Sakura Renewing Ritual
    Ytterligare ett lite lyxigare set från Rituals som innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm och handtvål. Med doft av körbärsblomma och rismjölk. Perfekt att ge bort i julklapp till den som älskar väldoftande hudvårdsprodukter.
julklappstips skönhetsprodukter julklappstips rituals

Har ni testat några av produkterna ovan? 🙂

Ps! Glöm inte att spana in deras gåvor-på-köpet! Det kan ju bli en extra julklapp för inga pengar alls! Just nu finns det gåvor från Lancome, Shiseido, Skin Regimen, Filorga och en massa andra!

2 kommentarer

Emma Engström 2018-11-13 - 11:57

Himla tack för alla tips!! Dip Bror är en storfavorit hos mig 😀 <3

Louise 2018-11-13 - 13:06

Såå bra grejer 👌🏻 Älskar sakura serien från Rituals & anastasias brow pomade 😍

Kommentarer är avstängda.