Jag har testat Swadd – swipa och tjäna pengar!

av Gratisprinsessan
– Innehåller värvningslänkar –

swadd

Spela Swadd och tjäna pengar

Swadd är ett gratis quiz-spel som du laddar ner till mobilen. I spelet svarar du på frågor om produkter, varumärken och reklam. Istället för poäng så tjänar du kronor och ören. När du har nått upp till 100 kr så kan du byta in dem mot ett presentkort.

Jag installerade Swadd för några månader sedan och har testat den av och till sedan dess. Jag har även fått förfrågningar i kommentarerna om jag inte kunde utvärdera hur det har gått. Så här kommer en statusuppdatering på hur jag ligger till! 🙂

spela swadd - tjäna pengar

Som ni ser har jag ännu inte nått upp till 100 kr. Jag har fått ihop 77,50 kr. Bilden till höger visar hur en ”Swadd”/fråga ser ut. Högst upp ser man annonsen med information. Sedan får man en fråga om vad Swadden handlar om och tre svar att välja mellan. Man swipar det alternativ man tycker är rätt svar. Har man svarat rätt så får man ersättning. Mina har oftast varit 2,50 kr per Swadd.

Nya frågor släpps varje fredag och då gäller det att vara på hugget för det är först till kvarn. Ibland har jag glömt kolla och ibland har det dykt upp en notifikation i telefonen. Det har ju tagit lite tid 😉 . Men nu är jag så nära 100-gränsen så jag ska vara mer på hugget den kommande tiden för att kunna testa att lösa in ett presentkort.

swadd - presentkort

Så här ser ”butiken” ut. För tillfället kan man välja att ta ut presentkort hos Nelly, App Store & iTunes, Zalando, Ticketmaster, PlayStation Store, MatHem, BooBeat, CDON, The Body Shop, Barncancerfonden, Intersport och XBox.

Här hittar du mer information om Swadd.

Har du provat Swadd? Har du löst ut ett presentkort än?

3 kommentarer

Mattias Kihlström 2018-10-17 - 09:39

Jag har kört swadd i några månader nu. Har tagit ut ett 100kr presentkort på playstation store, och är nu över halvvägs till att kunna plocka ut ett till 100kr-presentkort 🙂 det har funkat bra för mig och att lösa in presentkort var enkelt. Man fick ett sms med en kod att använda på en presentkortssajt 🙂

Gratisprinsessan 2018-10-18 - 12:07

Vad kul att det har fungerat bra! 😀 Ser fram emot att nå 100 kr nu 🙂

Klara 2018-10-31 - 14:29

Har precis fått en kod för ett 100kr-presentkort på H&M via Swadd-appen. Vet du hur man löser in så man får ett presentkort?

Kommentarer är avstängda.