Få 15% rabatt på din menskopp från ApoFemme!

av Gratisprinsessan

– I samarbete med ApoFemme –

apofemme menskopp - rabatt

Spara pengar med en menskopp

Om du är ute efter att spara pengar även när det gäller intimprodukter så borde du spana in en menskopp om du inte redan har det! En menskopp är mycket miljövänligare och snällare mot kroppen än tamponger och bindor. Du kan använda den om och om igen och du kan dessutom använda den dygnet runt!

Nu ligger menskoppen lite högre i inköpspris, men räknar man ut hur mycket pengar det går åt för att köpa engångsbindor och tamponger under samma livslängd som koppen (upp till 10 år!) så blir menskoppen bra mycket billigare! Eftersom den kan användas väldigt länge så minskar sopberget av engångsartiklar!

Koppen är gjord av 100% medicinskt silikon, ett säkert material som är fritt från kemikalier som på så sätt bevarar pH-balansen i underlivet.

Menskopp rabatt

Är du intresserad av att prova eller behöver extra så passa på! Just nu får du 15% rabatt när du handlar din menskopp hos ApoFemme! Använd koden Oktober i kassan. Det är dessutom fri frakt! 😀

Rabattkoden gäller till och med 2018-10-31.

4 kommentarer

Emma 2018-10-01 - 09:13

Åh vad bra tips! Tusen tack

Linda Börjesson 2018-10-01 - 10:23

Kanonbra med fokus på miljön och att vi med enkla medel kan minska ”slit och släng” samhället.

Frida Henrikson 2018-10-01 - 11:35

Vilket bra samarbete!
Jag köpte min menskopp från Apofemme förra veckan och fick den dagen efter jag beställde. Så nöjd med servicen och kul att det fanns så många färger att välja mellan. Jag är riktigt nöjd med mitt köp, rekommenderar verkligen sidan!

Lisa Holm 2018-10-01 - 15:29

Har aldrig haft tanken ens. Ska absolut göra en beställning, fortsätt komma med dessa bra rabatter! 🙂

Kommentarer är avstängda.