Utflykt till Ivö!

av Gratisprinsessan

ivögården kanot

Det har varit lite tyst på bloggen här idag. Vi har nämligen gjort en liten utflykt till Ivö. Och när jag är iväg vill jag inte hålla på med sociala medier utan försöka vara mer närvarande i nuet 🙂

ivögården

Trots att jag bott i Kristianstad i 10 år så har jag aldrig besökt Ivö trots att det ligger så nära! Så sambon arrangerade en liten utflykt dit. Vi hyrde kanot hos Ivögården och paddlade runt lite i Ivösjön. Stannade till på olika små stränder så Ludde han kunde springa lite och gräva med sin boll 😉

paddla kanot ivö

Ludde gillar inte att duscha, han gillar inte havet heller! Så jag var lite orolig för att vi skulle vara tvungna att vända tillbaka med honom om han tyckte det var obehagligt. Men på sjön gick det bra! Han tyckte det var lite läskigt i kanoten men väl i land skuttade han glatt ut i vattnet från stranden med sin lilla flytväst. Han tyckte det var mycket spännande och det var full fart! Han lär sova gott ikväll haha!

ludde

Lille vovven alltså! Så himla söt i sin flytväst! 😀

ivögården meny

ivögården lunch

Efter att ha paddlat i några timmar så käkade vi en sen lunch på Ivögården. Den var verkligen välbehövlig! Dagens var salvia kyckling med potatis. Supergott! Till efterrätt blev det en glass så klart!

Vädret har varit helt kanon (soligt och ca 26 grader) och det var riktigt varmt i vattnet! En supernice utflykt som vi gärna gör om! 😀