Barn & Bebisar Erbjudanden Rabatt

15 sommarrabatter för barnfamiljer!

sommarrabatter för barnfamiljer

Sommarmånaderna och semestern är speciellt tuffa ekonomiskt för barnfamiljer. Utgifterna kan hopa sig ganska snabbt! Därför tänkte jag dela med mig av 15 sommarrabatter för barnfamiljer. Det finns även den del gratistips i listan!

Så dra ner på förväntningarna, det finns massor av gratisaktiviteter och rabatter för barnfamiljer att utnyttja! 😀

1. Kelloggs – Få 50 % rabatt för upp till 5 personer på utvalda nöjesparker i olika länder

Erbjudandet ska finnas på baksidan av Kelloggs-paketen. Det gäller på bland annat Legoland, Madame Tussauds, The Dungeons, Coca Cola London Eye, Little Big City Berlin, Sea Life, Gardaland Resort och Heide Park Resort.

2. Barnsemesterkortet – ett rabattkort med massor av förmåner

Ett Barnsemesterkort ger hela din familj rabatter och erbjudande. Det finns rabatter på sommarland, resor, shopping, hotell, barnkläder, leksaker, lekland och inredning.
Priser: Digitalt kort: 20 kr, kort + årsmärke 30 kr (+ 10 kr frakt), enbart årsmärke 20 kr (+ 10 kr frakt).

3. Barn Bowlar Gratis – gratis bowling för barn

I projektet Barn Bowlar Gratis har barn möjlighet att spela 2 serier bowling gratis under en viss tidsperiod. Gäller utvalda ställen.

4. Skånetrafiken – få rabatt på Tivoli i Köpenhamn

Åk med Skånetrafiken och få rabatt på Tivoli i Köpenhamn. Som kund hos Skånetrafiken får du 20 procent rabatt på både entré och åkband. Rabatten gäller när du förköper biljetter och åkband online.5. SJ Prio – laddat med erbjudanden och rabatter i 16 olika städer

Om du har ett SJ Prio-kort (gratis att bli medlem!) så har du tillgång till erbjudanden och rabatter i 16 olika städer. Det är bland annat rabatter i butiker, restauranger och cafeer och även rabatt på inträde till t.ex. Tom Tits Experiment, badhus, båtutflykter, gokart, museum, Malmö Opera och bowling.

6. Köpguiden – kuponghäften till utvalda köpcentra

Hos Köpguiden hittar du aktuella kuponghäften till utvalda köpcentra runt om i Sverige.

7. Club One – rabatter och erbjudanden från Tallink & Silja Line

Bli medlem gratis i Club One så får du förmåner, rabatter och erbjudanden från Tallink & Silja Line i Sverige, Estland, Lettland och Finland. Just nu finns det bland annat rabatter på badhus, museum, cykeluthyrning, Stockholms Nya Leksaks- och Seriemuseum, Bounce och Junibacken.

8. Babycard – rabatter och erbjudanden anpassade för barnfamiljer

Bli medlem gratis i Babycard och få tillgång till en massa rabatter och erbjudanden. Det finns rabatter från butiker och företag men också e-handelsbutiker och hotell. Spana in kategorin Se och göra där du hittar rabatter till olika museum, badhus, McDonalds, djurparker och sommarland.

9. Mastercard Priceless Cities – rabatter och erbjudanden för dig som har Mastercard

Priceless Cities har en hel del rabatter och erbjudanden i hela världen för dig som har Mastercard. Just nu finns det t.ex. gratis fika i Kaknästornet, gratis barnbiljett till Skansen, rabatt på Fotografiska samt rabatter på hotell och restauranger.

10. Gratisfestival.se – gå på gratis festivaler i sommar

Att gå på festival kan vara kul, extra kul när det är gratis! På Gratisfestival.se finns en lista med gratis festivaler i hela landet.

11. 4H-gårdar – besök en gård med djur helt gratis

Låt barnen träffa en massa djur i sommar! Det är helt gratis att besöka en 4H-gård! Du hittar närmsta gård här.12. Museer med gratis inträde

Du vet väl att det finns massor av museer som har gratis inträde? År 2016 införde flera av Sveriges statliga museer återigen fri entré för alla. En lista med gratis museer hittar du hos Barnsemester.

13. Besök en lekpark gratis

Har barnen tröttnat på lekparkerna närmast hemmet? Besök en ny! Hos Lekparksguiden kan du söka efter lekparker i hela Sverige!

14. Gratis eller rabatterat inträde till Legoland

Det finns flera ställen man kan få rabatt eller gratis inträde till Legoland. Spana dock in priserna i paketresorna innan du bestämmer dig, ibland kan det totala priset faktiskt bli billigare! Googla!
– Medlemmar hos Club BR får en gratis barnbiljett till Legoland (med en betalande vuxen).
– Gillar du Korvbrödsbagaren så håll utkik på baksidan av förpackningen – där hittar du en gratis vuxenbiljett (Gäller tillsammans med ett betalande barns sällskap.)
Barnsemesterkortet erbjuder gratisbiljett för barn.
– Har du ICA-kort så kan du spara upp till 4000 kr med deras erbjudanden. Läs mer här.
– Här hittar du Legoland-erbjudanden hos Sembo.

15. Nöjeserbjudanden och rabatter från ICA och Coop

– Hos bland ICA Nöjeserbjudanden finns rabatter på resor, inträden, teatrar, utflykter och hotell. Bland annat Astrid Lindgrens Värld, Kolmården och Tosselilla.
Coop Partnererbjudanden har även rabatter till Junibacken, Liseberg, BonBon Land, djurparker, resor och hotell.


Hoppas ni gillade listan! 😀 Har du fler bra tips på sommarrabatter? Lämna dem gärna i en kommentar nedan! 😀

Ps! Du hittar gratistips till gravida & nyblivna föräldrar här!