Testagram Midsommarbox!

av Gratisprinsessan
testagram midsommar
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Nu har jag varit och hämtat ut Testagrams Midsommarbox! (Slutsåld!) Vill du inte se vad som finns i så ska du surfa vidare nu! 😛

testagram midsommarbox testagram midsommarbox

Det var ju en del produkter som funnits med i tidigare boxar dessvärre. Som t.ex. Haribo, Bubs och tunnbrödschipsen.

testagram midsommarbox

Några nya produkter fanns det också med! T.ex. servetter från Duni, pappersgirlanger (eller vad det heter), kikärtor, chips och dipp från Bjäre Chips.

testagram midsommarbox

Tummen upp för att det inte fanns några bantningsprodukter med i denna box! 😛 Enligt mig var det en helt ok box, inget jag hoppar jämfota över dessvärre. Kanske är jag svår att behaga nu för tiden eller att jag redan fått en del av produkterna! 😛 Men har man inte köpt en temabox tidigare så kan jag tänka mig att man tycker den är bra 🙂

Vad tycker ni om innehållet?

 

6 kommentarer

Nina 2018-06-19 - 22:34

Jag tänkte lägga en order, men ångrade mig när jag läste mailet om att det skulle finnas med produkter från tidigare boxar. Nu när jag ser innehållet så är jag glad jag inte beställde.
Dock en plus i kanten för att det inte var med energidryck, energibar eller bantningsprodukt.

Gratisprinsessan 2018-06-22 - 00:35

Ja det är lite trist att det återkommer samma produkter hela tiden. Inte lika kul då.

LA 2018-06-20 - 13:19

Har varit prenumerant hos Testagram i över ett år nu, men valde att avsluta min prenumeration i förra månaden. Tycker boxarna har blivit riktigt kassa helt ärligt, för mycket upprepningar på produkter. Testade istället smakbox efter ett erbjudande här och blev väldigt nöjd med innehållet. Lite mindre nöjd med deras kundtjänst dock men ska fortsätta testa några boxar till och se hur det artar sig.

Gratisprinsessan 2018-06-22 - 00:37

Så bra att du blev nöjd med Smakbox! Det är min favorit 🙂 Min sambo har inte heller varit så nöjd med deras kundtjänst (han har varit i kontakt med dem nyligen). Vet inte vad det kan bero på, men hoppas det kommer att fungera smärtfritt framöver.

Magdalena 2018-06-21 - 19:50

Är det olika storlekar på boxarna och innehåll ?,Hämtade min första testagrambox idag (tog en vecka nästan att få hem den) och innehöll 9 saker.

Gratisprinsessan 2018-06-22 - 00:38

Det är skillnad på temaboxarna och de vanliga prenumerationsboxarna. Så det beror på vilken du har beställt 🙂 Är det midsommarboxen så ska det vara ungefär samma produkter.

Kommentarer är avstängda.