Tips

Organisera i garderoben!

konmari garderob

För några dagar sedan så rensade jag så smått i min garderob! Jag brukar göra det med jämna mellanrum. Insåg att det inte var mycket nytt som kommit in. 👍

Däremot har jag svårt för att göra mig av med all kontorsklädsel (kavajer etc), om jag ska börja på kontor igen så är det ju skönt att slippa köpa nytt tänker jag. Men det tar ju upp en del plats. Dilemmat! 😂

Men jag har faktiskt KonMari-at vissa delar nu för att spara plats. Leggings t.ex. de passade ypperligt att ha i en Lykobox! 😄 Planen är att minska ner antalet plagg ännu mer. Men har ju som sagt lite svårt att skiljas från kontors-kläderna, de tar nästan upp halva min garderob haha.

Det blev ändå en 5-6 plagg som åkte ut! Ett par av dem ska säljas och resten skänkas.

Har du använt dig av KonMari-metoden i ditt hem?

  • Jessica-Lev Billigt!
    2018-06-25 at 16:49

    Inget Kon Marie hos oss, bara en fetisch för att lägga saker i lådor och att organisera liknande saker med varandra. Ett inlägg om hur du förvarar alla dina gratissaker vore trevligt för övrigt, jag har för mig det varit ett sådant lite bakåt i tiden (eller förväxlar jag?) men det är alltid kul att se mer!