Få betalt för att shoppa på rean!

av Gratisprinsessan
cashbacksidor - pengar tillbaka när du shoppar online
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Få betalt för att shoppa

Du vet väl att du kan få betalt för att shoppa på rean? Och annars också för den delen! Ni som har läst bloggen ett tag vet ju att jag brukar påminna om att alltid handla genom en återbäringssida när ni ska handla på nätet. För det är ett enkelt sätt att spara/tjäna pengar när man ändå ska handla! Så för er som nyligen hittat hit så vill jag passa på att tipsa om det nu när alla sommarreorna har startat!

Du kanske ska handla på Åhléns rea? Tänk dig då att du t.ex. även får 4% av summan tillbaka! Många bäckar små! 😀

Ibland har sidorna även ”gratiserbjudanden”, som att t.ex. prova en tjänst i en månad och få pengar tillbaka. Ett bra sätt att få extra pengar i plånboken! 🙂

Vad är en cashbacksida/återbäringssida?

Det finns flera cashbacksidor eller återbäringssidor att bli medlem hos, det är gratis! När du väl har blivit medlem så loggar du in på sidan INNAN du ska handla någonstans. Därifrån söker du på butiken du ska handla hos och klickar dig vidare. Återbäringssidor ger dig nämligen en viss procent av din köpesumma tillbaka! Du sparar med andra ord mycket pengar genom att handla genom återbäringssidor. Pengar som du annars hade gått miste om! 🙂

Vill du veta mer? Läs då: Så använder du en återbäringssida.

Frågor & svar

 1. Är cashbacksidor/återbäringssidor gratis? Japp, helt gratis!
 2. Kan jag vara medlem i flera återbäringssidor samtidigt? Ja, absolut! På så vis kan du jämföra dem och se vilken av dem som ger dig högst återbäring!
 3. Kan man använda sig av flera återbäringssidor samtidigt när man handlar? Nej, du kan bara gå genom en sida åt gången. Välj den med högst återbäring!
 4. Kan jag kombinera rabattkod och en återbäringssida? Nej, inte om du inte har fått rabattkoden direkt från återbäringssidan. Använder du en rabattkod från en annan webbplats än företaget/återbäringssidan kan din återbäring nekas!

Bli medlem i dessa 8 cashbacksidor idag!

Dessa sidor är jag själv medlem i och har fått utbetalningar från samtliga! 🙂

 • Refunder
  Genom min länk får du 50 kr i startbonus om du ett köp över 100 kr. När du har över 100 kr kan du få en utbetalning till ditt bankkonto.
 • Cashbackshopping
  När du registrerar dig får du 50 kr i startbonus. När du kommit upp i 100 kr i återbäring kan du begära utbetalning.
 • Bonusway
  50 kr i startbonus. Här måste man få ihop minst 150 kr i återbäring innan man kan få en utbetalning.
 • Cashback Ninja
  25 kr i välkomstbonus. Utbetalning vid 100 kr.
 • Cashbacker
  Ingen välkomstbonus . Du kan begära utbetalning till ditt bankkonto när du kommit upp i 100 kr.
 • Reward Network
  Ingen välkomstbonus. Utbetalning kan ske när du kommit upp i 100 kr.
 • MyBonus
  50 kr i välkomstbonus. Du kan begära utbetalning när du uppnått 100 kr.
 • Shopbuddies
  Ingen startbonus. Du kan begära utbetalning till ditt bankkonto när du har minst 8 kr, eller via PayPal/presentkort när du kommit upp i 80 kr. Jag ska snart göra min första utbetalning!

Hoppas du har inspirerats till att börja spara pengar när du ska handla online! Om något är oklart så ställ gärna frågor i kommentarerna så ska jag svara så gott jag kan! 😀