Dagens inköp! Nya Margretheskålar i stål!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -
rosti mepal margrethe skålar rostfritt stål
Idag såg jag att Campadre fått in Rosti Mepal Margretheskålar i rostfritt stål! Mina rosa skålar i plast (som inte är Margrethe) är nu väldigt utslitna och behöver verkligen bytas ut. Men jag har gått och väntat på att få tag i skålarna i stål istället som jag tror kommer att hålla mycket längre, dessutom är det ju bra att skippa plasten!

Nu tror jag inte Campadre är billigast, tyckte jag såg setet med 2 skålar lite billigare någon annanstans, någon för mig okänd butik. Men jämför man med de stora kända butikerna så är Campadre billigare. För er som också är intresserade av stål-skålarna; tänk på att det inte finns lock att köpa till dem!rosti mepal margrethe skålar rostfritt stål

Setet med 2 skålar 1,5 liter och 3,0 liter kostar 599 kr. Jag köpte även den lilla på 0,5 liter för 199 kr. Sedan använde jag mig av den bonuskod jag fått (tror inte jag får dela den 🙁 ) som gav 160 kr rabatt. Med frakt blev summan 697 kr. Dessutom hade jag en väldans tur som fått in 7 värvningsbonusar den senaste tiden, så köpet blev gratis! 😀 ❤

Nu hoppas jag att skålarna håller måttet också så jag inte gjort ett dåligt köp! 😛

2 kommentarer

Ulrika 2018-06-18 - 11:57

Synd på rabattkoden, kan du inte bara prova om det går att använda plastlocken som hör till de Margretheskålarna i plast, det är ju samma storlek.

Gratisprinsessan 2018-06-18 - 15:02

Jag har inga plastlock så det kvittar för min del. Det har stått på flera sidor att de vanliga plastlocken inte passar de i stål i alla fall.

Kommentarer är avstängda.