Majboxen från Kökets Box – Grillfest

av Gratisprinsessan
kökets box grillfest
– Inlägget innehåller annonslänkar för Kökets Box –

Efter besvikelsen av att ha öppnat och sett innehållet i Testagrams Mors Dag-boxar så var det riktigt trevligt att öppna månadens box från Kökets Box! Temat denna gång är Grillfest.

Jag köpte boxen för halva priset och med tanke på innehållet så blev både jag och sambon väldigt nöjda! Det fanns en del produkter som var nya/användbara för oss. T.ex. Johnnys Senap med Chipotle & Svartpeppar, Easycover och chilidrycken från Caliente (har inga förhoppningar om att den ska vara god, men kul att testa!).

kökets box grillfest

Lokan, Tyrkisk Peber, Hellmans majonäs och tabascon kommer till användning här hemma! Fantan skulle ju vara i någon av smakerna Lemon, Orange eller Pink Grapefrukt enligt foldern. Men vi fick Exotic istället. Ingen fara för den är god! 🙂 Kaffet, majskakorna och N!CK’S har vi ju fått i andra boxar.

Psst! Du får 30% rabatt på din första Kökets Box med koden KOKET30 i kassan. Gäller till och med 2018-06-03.

kökets box grillfest

Detta var ju helt klart en bra box enligt mig och sambon 🙂

Vad tycker du om innehållet i denna box?

2 kommentarer

Päron 2018-05-30 - 09:35

I min box var det en ingen nicks med. Hittar den inte ens i foldern. Så du fick nog en xtra produkt 😁.

Eva 2018-06-01 - 14:49

Jag fick heller ingen Nicks. Och majskakorna var ingen förpackning som finns i affärerna, snarare som en prov förpackning. Tur att jag köpte den för halva priset. Om jag betalat fullt pris hade jag inte varit så nöjd. Så jag tänker inte köpa någon med fullt pris när jag nu ser vad man får.

Kommentarer är avstängda.